El Noia Freixenet s’enfrontarà al Voltregà Stern Motor als quarts de la Copa

El partit es disputarà el dijous 2 de març, en un horari encara per confirmar, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell

Aquest dilluns s’ha celebrat al Castell de Santa Creu de Calafell el sorteig de la LXXIX Copa del Rei que es disputarà en aquesta localitat del Baix Penedès entre el 2 i el 5 de març.

En un acte presentat pel periodista vilanoví Gerard Romero, l’atzar ha decidit que el Voltregà Stern Motor sigui el rival del Noia Freixenet en un dels partits de quarts que es disputaran dijous, amb horari per determinar per part de la Federación Española de Patinaje i les televisions. Els osonencs es van classificar per la competició del KO després de superar els sadurninencs a l’Olímpic a l’última jornada de la primera volta de la Parlem OK Liga.

La resta d’enfrontaments són:

Deportivo Liceo – Recam Làser Caldes (dijous)

Barça – Igualada Rigat HC (divendres)

Reus Deportiu Virginias – Parlem Calafell (divendres)

La tercera posició aconseguida pels de Pere Varias al final de la primera volta de la fase regular fa que, en cas de passar l’eliminatòria, els cavistes es veurien les cares amb el guanyador de l’eliminatòria que enfronta el Liceo i el Caldes. Les dues semifinals es disputaran el dissabte 4 de març mentre que diumenge tindrà lloc la gran final.

Xavi Costa:

Jugar una Copa sempre és bonic. És la competició del KO i els favorits no sempre guanyen.

Primer hem de pensar en la Parlem OK Liga, però quan s’acosta la Copa tenim moltes ganes de disputar un torneig que ens il·lusiona a tots.

Pere Varias:

En l’últim precedent el Voltregà ens ha guanyat a casa i, per tant, haurem de donar el màxim.

És una competició on es respira un ambient molt especial per tot el món de l’hoquei.

Tots venim a guanyar, però una cosa important que té aquest torneig és que també venim a gaudir-lo.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com