El Noia Freixenet serà cap de sèrie a la Copa

|NOIA FREIXENET 1-1 RECAM LÀSER CALDES|

L’equip sadurninenc tanca l’any amb un empat davant del Caldes que li serveix per assegurar-se un lloc entre els quatre millors de la primera volta, evitant així Liceo, Barça i Reus als quarts de final del torneig del KO.

El Noia Freixenet ha dominat la primera meitat i ha assetjat la porteria de Cesc Campor. L’ocasió més clara ha arribat al minut 21 en una falta directa que Martí Casas no ha pogut transformar després que Xavier Rovira veiés targeta blava. Malgrat tot, el jugador mataroní ha aprofitat la superioritat numèrica per fer l’1-0 amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa el Caldes ha fet un pas endavant i ha ocasionat més perill. Tot i així, els de la Capital del Cava han gaudit de forces ocasions i Jordi Del Amor ha fins i tot ha enviat una rematada al ferro quan corria el minut 33.

Empat visitant i polèmica per un gol anulat als locals

Al ’41 Pol Galbas ha desviat una bola que ha sorprès Xus Fernàndez i s’ha transformat en l’empat. Poc després ha arribat la jugada polèmica del partit: després d’un contraatac, Casas anotava el que hauria estat el 2-1, però els col·legiats han considerat que el golejador del Noia Freixenet hauria tocat la bola amb el patí, anul·lant el gol que hauria pogut canviar el signe del partit.

Amb el clàxon final els equips s’han repartit els punts i ara els de Pere Varias tindran unes merescudes vacances abans d’afrontar una altra important sèrie de partits al principi del 2018.

NOIA FREIXENET: Xus Fernàndez, Aleix Esteller, Jordi Del Amor, Humberto Mendes i Sergi Aragonès -cinc inicial- Sergi Llorca, Martí Casas, Nil Roca i Arnau Xaus.

RECAM LÀSER CALDES: Cesc Campor, Jacint Molera, Pol Galbas, Alexandre Acsensi i Roger Acsensi -cinc inicial- Xavier Rovira, Marcos Blanqué i Ferran Rosa.

GOLS: 1-0 Casas (23) i 1-1 Galbas (41).

ÀRBITRES: Srs. Antonio Gómez i Ángel Tavera. Han assenyalat 9 faltes al Noia i 9 al Caldes. Targeta blava a Rovira (Caldes).

(foto: Iván Gómez Aragonès)