El Noia Freixenet s’examina davant del Vendrell

Els homes de Pere Varias es desplacen aquest dimarts al Joan Ortoll de Calafell per disputar el Derbi penedesenc corresponent a la 27a jornada de l’Ok Lliga.

La competició va arribant al seu final i ja només resten quatre jornades per que acabi aquesta temporada. Són els partits que han de servir per lligar els objectius dels diferents equips, i el del Noia Freixenet és acabar en la tant desitjada quarta plaça que dóna accés a la Lliga Europea de l’any vinent.

El rival d’aquesta jornada és el CE Vendrell, que disputa els seus partits com a local al Joan Ortoll de Calafell degut a les obres de millora del seu pavelló. Els del Baix Penedès són novens a la classificació i acumulen un bagatge de 10 victòries, 4 empats i 11 derrotes. Han anotat 68 gols i el seu màxim realitzador és Jordi Ferrer amb 22 dianes.

Per la seva banda, els de la Capital del Cava voldran aprofitar el gran moment de forma en el que es troben per tal d’acostar-se una mica més a l’objectiu. En els darrers partits, els negre i vermells han superat a Voltregà (5-0), Girona (8-3), Asturhockey (5-1) i Palafrugell (7-2) i actualment ocupen la cotitzada quarta posició amb 49 punts, 14 victòries, 7 empats i 5 derrotes. L’equip ja ha arribat a la xifra rodona dels 90 gols i més de la meitat se’ls reparteixen Sergi Llorca (20), Martí Casas (19) i Nil Roca (16).

En el partit de la primera volta els sadurninencs es van imposar per un ajustat 2-1 en el partit disputat a l’Olímpic de l’Ateneu. Óscar Valverde i Josepo Antoni Ribó seran els encarregats de xiular un Derbi previst per les 12:30h.


Foto: Iván Gómez

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com