El Noia Freixenet també sap golejar a Torrelavit

CE NOIA FREIXENET |7-1| CP TARADELL

Excel·lent treball dels negre i vermells que s’han imposat amb claredat al Taradell abans de visitar el Palau Blaugrana.

Segona victòria consecutiva i primera a casa aquesta temporada dels homes de Ferran López que han treballat de valent els 50 minuts de partit.

El Noia Freixenet ha sortit molt intens a la pista i ha asfixiat un Taradell amb baixes que s’ha defensat com ha pogut de les escomeses dels locals. Tot i així, els osonencs s’han avançat en el marcador al minut set, mitjançant una falta directa de Dani Rodríguez després d’una rigorosa targeta blava de Jordi Ferrer.

Malgrat el resultat en contra, els cavistes han seguit assetjant la porteria d’Albert Dalmau i al ’11 Roc Pujadas ha empatat a un amb un llançament a boca de canó que ha entrat per l’escaire després de bregar una bola amb el veterà Rodríguez dins l’àrea.

La remuntada dels negre i vermells es podia palpar i Ferrer ha avisat amb un llançament al pal quan corria el minut 16, però ha estat el killer Xavi Costa qui ha avançat els locals transformant un penal a manca de dos minuts pel descans.

A la represa el Noia Freixenet ha posat la directa i al 27 Costa, com ja va fer a Igualada, ha signat un nou hattrick amb dos gols consecutius aprofitant les assistències de Ferrer (3-1) i Pujadas (4-1).

100% d’efectivitat amb la bola aturada

Al 34 el jove Roger Monserrat ha vist una blava quan ha fet caure a Víctor Crespo que mirava d’encarar tot sol Xus Fernández però el porter sadurninenc, amb més feina aquesta segona part, s’ha encarregat d’aturar l’execució de Rodríguez. Al 43 Roc Pujadas també ha signat el seu hattrick sentenciant el partit amb dues faltes directes, primer per blava a Albert Benito i després per compliment del primer cicle dels blanc-i-blaus.

Als cinc últims minuts del partit, Ferran López ha tornat a donar entrada a Monserrat i també a Toni Salvadó, que debutava així aquesta temporada. Amb els dos jugadors de la pedrera junts dins la pista, Adrià Ballart ha culminat la golejada amb el 7-1 de falta directa quan quedaven 50 segons pel final.

Injecció de moral tant pel resultat com pel joc i el bon moment amb la bola aturada que arriba just abans de la visita a l’actual campió, el Barça. Serà el proper diumenge 25, a les 12 del migdia al Palau Blaugrana.

La Fitxa:

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia -cinc inicial- Roc Pujadas, Adrià Ballart, Roger Monserrat i Toni Salvadó.

CP TARADELL: Albert Dalmau, Marçal Casadevall, Dani Rodríguez, Albert Benito i Víctor Crespo -cinc inicial- Marc Soler i Pere Casulleras.

GOLS: 0-1 Rodríguez (7 fd), 1-1 Pujadas (11), 2-1 Costa (23 penal), 3-1 Costa (27), 4-1 Costa (27), 5-1 Pujadas (37 fd), 6-1 Pujadas (37 fd) 7-1 Ballart (49 fd).

ÀRBITRES: Raúl Burgos i Xavier Buixeda. Han assenyalat 5 faltes al Noia i 12 al Taradell. Targeta blava per Ferrer i Monserrat (Noia) i Benito (Taradell).