El Noia Freixenet tanca el 2015 guanyant amb autoritat a Reus (3-6)

|REUS DEPORTIU 3-6 NOIA FREIXENET|

Els de Sant Sadurní s’han endut els tres punts de la seva visita a la capital del Baix Camp en un partit on han destacat Luís Gil sota els pals i el “hattrick” d’Eloi Albesa.

El Noia Freixenet ha estat superior a la primera meitat però, tot i començar posant a prova a Roger Molina, ha estat el Reus qui s’hauria pogut avançar amb un penal als dos minuts de joc. Luís Gil s’ha encarregat d’aturar el llançament de Marc Coy.

La superioritat del Noia Freixenet li dona una còmode avantatge al descans.

Al minut quatre Albesa ha inaugurat l’electrònic amb un llançament lateral que ha tret les teranyines a l’escaire de la porteria reusenca. Més tard, Raül Marín ha empatat de falta directa, poc després que Xavi Rubio no pogués superar Gil des del punt de penal. Poc li ha durat l’alegria al conjunt d’Enrico Mariotti ja que, només un minut després, Xavi Caldú ha fet l’1-2 amb una mitja volta dins l’àrea i al ’13, Del Amor ha estat el més murri de tots i ha aprofitat un refús dins l’àrea per transformar l’1-3.

El Noia Freixenet es mostrava amb les idees més clares que el seu rival, però no ha pogut materialitzar les ocasions i ha vist com al ’21, Marc Ollé retallava distàncies amb el 2-3. El mateix Ollé ha vist una blava a pocs segons del descans. Molina ha aturat la directa a Albesa, però el sadurninenc ha aprofitat el refús i fent rebotar la bola en un contrari ha situat un còmode 2-4 a la mitja part.

A la represa els de Pere Varias han treballat bé en defensa davant d’un Reus Deportiu que volia agafar la iniciativa. Al ’31 ha hagut de tornar a aparèixer Luís Gil per aturar una directa a Marín, propiciada per una blava vista per Jordi Del Amor.

Els sadurninencs completen la golejada en el tram final del partit.

La resta de gols no han arribat fins als darrers minuts. Al ’41, l’equip reusenc ha completat el primer cicle de faltes i ha permès a Albesa signar un “hattrick” amb l’execució de la directa. Esteller s’ha sumat a la festa anotant el 2-6 al minut 49 després de superar Molina en l’u contra u a passada de Caldú i Platero matisava la golejada sadurninenca amb el 3-6 a manca de 10 segons.

Amb aquesta important victòria el Noia Freixenet tanca el “Tourmalet” i el 2015 dins les posicions que donen accés a la Copa del Rei. Ara caldrà certificar la classificació pel “torneig del KO” a principis d’any, amb les visites de Lleida i Caldes, i el desplaçament a la pista de l’Alcoi.

Reus Deportiu: Molina, Platero, Salvat, Marín i Coy -cinc inicial- Rubio i Ollé.

Noia Freixenet: Luís Gil, Albesa, Esteller, Xaus i Del Amor -cinc inicial- Caldú, Borja Ferrer i Rosa.

Gols: 0-1 Albesa (4), 1-1 Marín (8 fd). 1-2 Caldú (9) 1-3 Del Amor (13), 2-3 Ollé (21) 2-4 Albesa (24), 2-5 Albesa (41 fd), 2-6 Esteller (49), 3-6 Platero (49),

Àrbitres: Srs. Fernández i Sandoval. Han xiulat 11 faltes al Reus i 9 al Noia. Targeta Blava per Ollé (24) i Del Amor (31).