Golejada per recuperar el somriure

NOIA FREIXENET |5-0| CLUB PATÍ VIC

Els de Sant Sadurní superen àmpliament el Vic en el primer partit com a local a Calafell.

Després de deixar el Municipal de Torrelavit, els de Ferran López s’han estrenat amb victòria al Joan Ortoll de Calafell, pista on disputaran els propers partits com a locals abans de l’esperada tornada a l’Olímpic de l’Ateneu.

El Noia Freixenet ha dominat amb claredat la primera meitat i al minut cinc s’ha avançat amb un llançament creuat de Jordi Ferrer, que ha sorprès Ernest Burgaya des de fora l’àrea. Gairebé sense temps per celebrar-ho, ha arribat el segon del conjunt cavista obra del capità Aleix Esteller que ha rematat una assistència al segon pal de Ferrer després d’un bon slalom del vendrellenc a la contra.

L’avantatge al descans hauria pogut ser més ampli si els de Sant Sadurní haguessin pogut aprofitar les dues faltes directes de les que han disposat a causa de la 10a i 15a falta del Vic, però ni Adrià Ballart (’16) ni Roc Pujadas (’22) han pogut superar Burgaya. Per part dels osonencs les opcions més clares d’aquesta primera part han estat un llançament al pal d’Uri Ramírez i un altre de Litus Sánchez.

A la Segona meitat, l’equip de Quim López ha fet un pas endavant i ha tingut bones opcions per anotar, però la bona feina en defensa del Noia Freixenet i l’actuació de Xus Fernández sota pals ha evitat que els blanc-i-vermells s’acostessin en el marcador.

El Noia Freixenet sentencia en el últims minuts.

Els vigatans no han aprofitat les seves opcions per posar-se dins el partit i els de la Capital del Cava han tancat el partit en el tram final. Un doblet de Xavi Costa, des del punt de penal al ’43 i assistit per Ballart en un contraatac al ’44, i una directa transformada per Pol Manrubia al ’46, han col·locat el definitiu 5-0 a l’electrònic. El Vic ha tingut una ocasió per maquillar el resultat a falta de tres minuts pel final, però Xus Fernández ha aturat el llançament de directa de Litus.

Al final dels 50 minuts, cares d’alegria al vestidor del Noia Freixenet que ha tornat a guanyar després de no fer-ho des del 8 de novembre, quan es va imposar a la pista del CP Voltregà per 2-5. Dimarts vinent tornarà a jugar com a local al Joan Ortoll de Calafell amb la visita del Recam Láser Caldes.

La Fitxa:

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia -cinc inicial- Adrià Ballart i Roc Pujadas.

CLUB PATÍ VIC: Ernest Burgaya, Arnau Font, Met Molas, Antoine Le Berre, Litus Sánchez -cinc inicial- Tirso Gómez, Uri Ramírez i David Montero.

GOLS: 1-0 Ferrer (5), 2-0 Esteller (6), 3-0 Costa (43 penal), 4-0 Costa (44) i 5-0 Manrubia (46 fd).

ÀRBITRES: Jorge Martínez i Álvaro de la Hera. Han assenyalat 8 faltes al Noia i 21 al Vic. No han mostrat targetes.