El Noia Freixenet torna al camí de la victòria i s’assegura la Copa

NOIA FREIXENET |5-2| PAS ALCOI

Els de Sant Sadurní es classifiquen matemàticament per jugar la competició del KO i recuperen la 3a posició a l’espera del que faci el Finques Prats Lleida

El retorn de la Parlem OK Liga a l’Olímpic de l’Olímpic de Ateneu ha estat positiva els homes de Pere Varias que han sumat la sisena victòria de la temporada i dormiran tercers a l’espera del resultat del Finques Prats Lleida – Reus Deportiu Virginias que es disputa diumenge al migdia.

Cinc minuts inicials on ha passat “de tot”

El partit ha començat molt intens i al primer minut el PAS Alcoi s’ha avançat amb un gol de Gonzalo Pérez. El Noia Freixenet, però, ha pogut empatar de seguida mitjançant Toni Salvadó, que ha anotat el seu cinquè gol aquesta Parlem Ok Lliga. Els cavistes haurien pogut capgirar el marcador al ‘4 des del punt de penal, però Marc Grau ha aturat el llançament de Xavi Costa. Encara en els primers 5 minuts, Jordi Bargalló ha vist una targeta blava, però Blai Roca s’ha encarregat d’aturar el llançament de Ferran Formatjé.

Després d’aquests primers minuts intensos, el partit s’ha calmat una mica i no ha estat fins al ’20 que Costa, aprofitant una mil·limètrica assistència de Bargalló al segon pal, ha posat per davant l’equip local amb el 2-1 amb el que s’arribaria al descans.

L’Alcoi ha iniciat la segona meitat amb 9 faltes al marcador i només ha tardat un minut en fer la 10a i rebre una directa en contra. Roc Pujadas no ha pogut transformar però, immediatament després, Bargalló ha augmentat distàncies a l’electrònic amb el 3-1. Els valencians no es volien quedar enrere i al ’29, després de que Gonzalo Pérez enviés una directa al pal per blava a Costa, Ivan Morales ha aprofitat la desena falta dels cavistes per retallar distàncies amb el 3-2.

El Noia Freixenet assegura els 3 punts al tram final

Amb el marcador ajustat han anat passant els minuts fins que els de la Capital del Cava han acabat imposant la seva superioritat. Al ’37 Costa ha signat el 4-2 rematant a boca de canó una assistència enrere de Roc Pujadas. Sota pals, Blai Roca ha tornat a aturar una directa i al ’44, en un intercanvi de papers, Costa s’ha convertit en l’assistent i Bargalló en el rematador per fer el definitiu 5-2. Mitjans hauria pogut arrodonir la golejada al 46 però no ha transformat la directa per compliment del segon cicle dels visitants.

D’aquesta manera el Noia Freixenet suma 3 punts més (i ja en van 20) que els situa momentàniament tercers i es classifiquen per la Copa del Rei. El proper partit serà tot un repte pels sadurninencs que visitaran la pista d’un Recam Láser Caldes en alça.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Roc Pujadas -cinc inicial- Xavi Costa, Eloi Mitjans, Àlex Joseph i Gerard Monserrat.

PAS ALCOI: Marc Grau, Ferran Formatjé, Pere Cañellas, Iván Morales i Gonzalo Pérez -cinc inicial- Marc Grau, Gabriel Domínguez i Carlos Cantó.

GOLS: 0-1 Pérez (1), 1-1 Salvadó (2), 2-1 Costa (20), 3-1 Bargalló (26), 3-2 Morales (29 fd), 4-2 Costa (37) i 5-2 Bargalló (44).

ÀRBITRES: Josep Antoni Ribó i Iván González. Han assenyalat 10 faltes al Noia i 16 a l’Alcoi. Targeta blava pels locals Costa, Bargalló i Pujadas.