El Noia Freixenet torna de Lloret amb les mans buides

LLORET VILA ESPORTIVA |6-3| NOIA FREIXENET


Els sadurninencs segueixen en la cinquena posició abans de rebre un Liceo líder dissabte vinent.


Tot i que hi havia guanyat en les dues últimes visites, el Noia Freixenet ha tornat a caure al Municipal de Lloret, una pista que tradicionalment li ha estat complicada.

Tot i així els cavistes s’han avançat 10 segons després del servei inicial amb un gol de Pol Manrubia, l’home més destacat dels negre i vermells avui, però els locals han empatat ràpidament al minut 3, mitjançant Marc González, jugador cedit pel Barça al club gironí.

El Lloret encarrila el resultat en quatre minuts

El partit s’ha mantingut igualat fins al ’16, quan Adrià Farré ha robat una bola i ha superat Martí Zapater en l’u contra u per fer el 2-1. Poc després, l’alemany Max Thiel s’ha estrenat amb un doblet que ha enviat els equips al vestidor amb un sorprenent 4-1 a l’electrònic.

A la represa l’equip Ferran López ha buscat una reacció que no ha arribat i al 31 Marc Gómez ha transformat el 5-1 en una nou contraatac letal Lloret. No ha estat fins al 40 que el Noia Freixenet ha pogut retallar distàncies mitjançant una falta directa que ha transformat Manrubia però, a les acaballes del partit, González ha sentenciat de falta directa. Jordi Ferrer ha maquillat el marcador amb el 6-3 a 30 segons pel final.

Els sadurninencs sumen la segona jornada sense guanyar i ara cal recuperar-se i centrar-se en la visita del Deportivo Liceo, que arribarà líder imbatut a Torrelavit.

LA Fitxa:

LLORET VILA ESPORTIVA: Andreu Muñóz, Adrià Farré, Marc González, Moi Aguirre i Marc Gómez -cinc inicial- Max Thiel.

CE NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Pol Manrubia i Roc Pujadas -cinc inicial- Xavi Costa i Adrià Ballart.

GOLS: 0-1 Manrubia (1), 1-1 González (3), 2-1 Farré (16), 3-1 Thiel (19), 4-1 Thiel (20), 5-1 Gómez (31), 5-2 Manrubia (40 fd), 6-2 González (48 fd) i 6-3 Ferrer (49).

ÀRBITRES: Oriol Escobar i Àngel Tavera. Han assenyalat 13 faltes al Lloret i 11 al Noia.


Foto: Eva Pedrola (arxiu – cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com