El Noia Freixenet – Vendrell de Lliga Catalana a Torrelavit, a porta tancada i per Esport3

El partit de tornada de vuitens de final de l’Hoquei Lliga Catalana es jugarà aquest divendres, 28 d’agost, a Torrelavit. El partit començarà a les 20:30h, s’emetrà en directe per Esport3 i es jugarà a porta tancada.

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, els protocols existents a dia d’avui i prenent com a referència el model del protocol d’actuació publicat per la Federació Espanyola de Patinatge (https://fep.es/admin/reglaments/pdfs/Protocolo%20Partidos%20a%20Puerta%20Cerrada.pdf), el partit es jugarà a porta tancada seguint les mesures sanitàries pertinents.

El Club Esportiu Noia Freixenet ofereix, a tots els mitjans de comunicació que ho desitgin, i pels diferents partits que es disputin a porta tancada, un grup de whatsapp a través del qual podran sol·licitar informació durant els partits (dubtes o incidències), així com demanar material gràfic o d’àudio relacionats amb aquests. Per formar-ne part cal enviar un correu a comunicacio@cenoia.com indicant nom, mitjà i número de telèfon.

D’altra banda, el partit d’anada de l’eliminatòria es jugarà dimecres 26 d’agost a les 19:30h a la pista del Vendrell, també a porta tancada.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com