El primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet passa els tests ràpid COVID-19

Les proves s’han fet les instal·lacions de Serveis Mèdics Penedès un dia abans del primer partit oficial

Els integrants del primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet han passat, aquest dimarts, els tests ràpid de detecció de la COVID-19. Les proves s’han fet a les instal·lacions que Serveis Mèdics Penedès té a Sant Sadurní i a poc més de 24 hores de disputar el primer partit oficial, amb la voluntat d’afrontar-lo amb les màximes garanties sanitàries possibles.

Els tests ràpids realitzats als membres del primer equip s’emmarquen dins del protocol COVID-19 impulsat pel Club Esportiu Noia Freixenet, on també es preveuen les mesures pertinents pels partits que es juguin com a local i els entrenaments que realitzin tots els equips que formen el club sadurninenc.

Aquest dimecres (19:30h) el Noia Freixenet jugarà l’anada dels vuitens de final de l’Hoquei Lliga Catalana a la pista del Vendrell contra l’equip del Baix Penedès i en directe per RTV El Vendrell. La tornada serà divendres a les 20:30h al Pavelló Municipal de Torrelavit i en directe per Esport3. Tots dos partits es disputaran a porta tancada.


About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com