El Teatre Municipal de Lloret de Mar acollirà el sorteig de Copa el proper 6 de febrer

Segons ha fet saber  la Real Federacion Española de Patinaje (RFEP) el proper 6 de febrer tindrà lloc el sorteig del quadre de la Copa del Rei d’hoquei patins al Teatre Municipal de Lloret de Mar. L’acte arrencarà a les 20h i serà retransmès en directe per Esport 3.

A l’esdeveniment hi assistirà l’alcalde de Lloret, el senyor Jaume Dulsat i el president de la RFEP, Carmelo Paniagua, així com el capità i l’entrenador dels Clubs participants en aquesta competició que es disputarà del 22 al 25 de febrer.

El sorteig definirà els quarts de final i tot el quadre del torneig. El Noia Freixenet no es podrà enfrontar als altres caps de sèrie en la primera eliminatòria i, tal com estableixen les bases de la competició, els encreuaments a les semifinals han d’aparellar al guanyador dels quarts de final que jugui el primer i el quart classificat per una banda i el segon i tercer per l’altra. Així doncs, el conjunt de Pere Varias evitaria el FC Barcelona o Reus Deportiu fins a una hipotètica final.

Equips classificats com a caps de sèrie:

HC Liceo

FC Barcelona

Reus Deportiu

Noia Freixenet

Possibles rivals a quarts:

Igualada HC

ICG Software Lleida

CityLift Girona HC

CH Lloret


(Foto: Ajuntament Lloret de Mar)

(Font: RFEP)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com