El ‘Tourmalet’ comença al Palau Blaugrana (Diumenge, 20h)

Els de Sant Sadurní encetaran el tram més complicat de la primera volta a la pista del FC Barcelona.

Els de Ricard Muñoz són segons a la classificació amb 15 punts, un menys que el Vic, líder amb un partit menys i només un per sobre del Noia Freixenet, actual tercer classificat amb 14. Els “culés” no han demostrat la solidesa a la que ens tenien acostumats a altres temporades, i ja ha cedit dues derrotes: a casa davant el Voltregà i a la pista del Vilafranca.

Segons declaracions als mitjans del club blaugrana, Muñoz creu que el Noia Freixenet “està a la part alta de la taula per mèrits propis, en un moment dolç, sòlids, saben molt bé a què juguen i això sens dubte els fa més perillosos”. El tècnic barcelonista veu una Ok Lliga molt igualada i creu que “els equips es reforcen, creixen, ens estudien més… això fa que els 5-6 primers classificats vagin molt junts”.

Per la seva banda, els de La Capital del Cava arriben amb la moral alta després de la remuntada davant l’Igualada, que els va retornar al camí dels bons resultats, estroncat per la derrota davant el SHUM a l’Ateneu a la 6a jornada. Serà el primer d’una sèrie de compromisos complicats on s’enfrontaran de manera consecutiva a Barça, Vendrell, Vic, Liceo i Reus Deportiu abans de les vacances de Nadal.

El tècnic sadurninenc, Pere Varias, ha parlat aquesta setmana pels mitjans oficials del Club i ha assegurat que “el Palau Blaugrana, per la grandesa del FC Barcelona i pel potencial del seu equip, sempre és un lloc especial on jugar”. Varias creu que el resultat, “serà una conseqüència del nostre joc i en quin grau podem imposar-nos al Barça amb la nostra filosofia i estratègia de partit” i conclou dient que “el més important és no perdre la nostra identitat i ser valents.”

Els senyors FJ. Garcia i D. Villar, del col·legi gallec, seran els encarregats de xiular aquest partit, previst a les 20h i que podrà ser seguit en directe a través de Barça TV (TDT i Streaming) i el twitter oficial del Noia Freixenet.

Precedents:

  • 2015 – Ok Lliga: 5-2
  • 2014 – Ok Lliga: 6-2
  • 2014 – Continental: 3-3 (5-6 als penals)
  • 2013 – Ok Lliga: 2-1

Foto: Borja Ferrer celebra un gol al Palau Blaugrana (Xevi Sunyol)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com