El Voltregà frena la bona ratxa del Noia

El Noia Freixenet va encaixar aquest dissabte la segona derrota de la temporada en perdre a la pista del Club Patí Voltregà per un enganyós 6 a 2. Els sadurninencs van completar un bon primer temps i van arribar al descans amb avantatge al marcador, gràcies a un gol de Martí Casas en la prolongació d’una falta directa.

Les discutibles decisions arbitrals, però, van situar l’equip amb una doble inferioritat numèrica que els blanc-i-blaus van aprofitar a l’inici de la segona meitat per posar l’empat.

L’escenari del partit va canviar al segon temps. Els locals van aprofitar els espais i van estar molt encertats al contracop en els minuts finals. Sergi Llorca va resoldre el refús d’un penal per eixugar el segon gol del Voltregà. Els homes de Pere Varias van deixar escapar dues faltes directes que els podrien haver ficat de nou en la lluita pels punts, però però en el darrer tram del partit el Noia no va saber respondre a l’efectivitat del seu rival, que va engreixar el marcador fins al 6 a 2 final.

Després d’aquest revés, l’equip ha de pensar ja en el compromís europeu del proper cap de setmana, quan viatjarà a Darmstadt (Alemanya) per segellar el passi a la segona ronda de la Copa de la CERS. Un compromís que es planteja senzill després de la contundent golejada aconseguida al partit d’anada (11-2).

8a jornada OK Lliga – CP Voltregà – CE Noia Freixenet

Gols: Martí Casas 0-1 min.22; Eric Vargas 1-1 min.27; Gerard Teixidó 2-1 min.34; Sergi Llorca 2-2 min.37; López 3-2 min.40; Gerard Teixidó 4-2 min. 44; Armengol 5-2 min.47; Armengol 6-2 min.49.