Eloi Mitjans, un any més d’efectivitat a l’Olímpic de l’Ateneu

El màxim golejador del Noia Freixenet s’ha compromès una temporada més amb l’equip de la Capital del Cava.


Mitjans assegura que “és un honor i un orgull tornar a defensar la samarreta del Noia Freixenet pel que representa per a mi i per al poble d’on soc i on he crescut”. El 14 del Noia, que aquest curs ha anotat 36 gols a la Parlem OK Liga, està “molt content” pel que ha estat la temporada del seu retorn a la Capital del Cava, però afegeix que “podríem haver aconseguit algun títol” i que potser “va faltar una miqueta de sort en algun partit”.

De cara la pròxima temporada, Mitjans pensa que els jugadors que s’incorporen “poden aportar molt” i que l’equip seguirà “amb la mateixa actitud i la mateixa valentia d’aquesta temporada. Ho donarem tot i farem gaudir el públic, que ens ajuda molt i ens agradaria tornar a veure l’Ateneu com hem vist els últims partits d’aquest any”.

“És un honor i un orgull tornar a defensar la samarreta del Noia Freixenet pel que representa per a mi i per al poble d’on soc i on he crescut”.

El sadurninenc té 35 anys i va iniciar la seva trajectòria esportiva al Col·legi Sant Josep arribant a les categories formatives del Noia Freixenet quan era juvenil, club amb el qual va debutar a l’Ok Lliga i va guanyar la Copa del Rei del 2008 i la Copa de la CERS del 2014. Després d’aquest títol continental va fitxar pel Vendrell i l’any 2018 es va incorporar a les files del Breganze italià, amb qui va guanyar la Copa Itàlia el 2019. La temporada 2020/21 va tornar a Catalunya per jugar una temporada al CP Calafell Tot l’Any abans d’incorporar-se al conjunt negre-i-vermell la 2021/22.


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com