Els detalls decanten un derbi molt igualat a l’Ateneu

CE NOIA FREIXENET 5-6 PARLEM CALAFELL

El Noia Freixenet es retroba amb les bones sensacions, però no pot quedar-se els tres punts de la visita del Calafell a Sant Sadurní

Els derbis penedesencs entre Noia Freixenet i Parlem Calafell ja ens tenen acostumats a veure espectacle, emoció i gols i el d’aquest diumenge no ha estat cap excepció. Els locals s’han avançat molt aviat i al minut i mig de partit Aleix Esteller i Martí Gabarró, de falta directa, ja havien fet pujar el 2-0 al marcador. La reacció dels visitants ha arribat al minut 7 amb gols de Jordi Ferrer i Sergio Miras de penal, però ràpidament Jordi Bargalló ha fet el 3-1 que ha tornat a posar per davant els locals.

El Calafell ha aconseguit empatar a tres amb un nou gol de Miras de pena màxima, però el Noia Freixenet ha respost amb una diana de Toni Salvadó que Marti Casas s’ha encarregat de neutralitzar amb una directa abans del descans.

La bola aturada decanta el derbi

A la represa els del Baix Penedès s’han avançat per primera vegada en el marcador mitjançant Ferrer i Casas, amb una bona jugada individual, ha fet el sisè. Adirà Ballart ha pogut retallar distàncies amb el 5-6, però ni Eloi Mitjans ni Gabarró han pogut repetir de falta directa per assolir l’empat.

Pere Varias ha retirat Blai Roca de la porteria per atacar amb un efectiu més els últims dos minuts de partit, però Gerard Camps i una defensa molt ben col·locada dels de Ferran López han assegurat els tres punts pel bàndol visitant.

El Noia Freixenet disputarà la pròxima jornada de la Parlem OK Liga a la pista de l’Igualada Rigat el dissabte 18 de març a les 20.30 h.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Xavi Costa, Toni Salvadó i Jordi Bargalló -cinc inicial- Kyllian Gil, Eloi Mitjans, Martí Gabarró i Adrià Ballart.

PARLEM CALAFELL: Gerard Camps, Arnau Xaus, Jan Escala, Martí Casas i Sergio Miras -cinc inicial- Jordi Ferrer, Humberto Mendes i Curro Fernández.

GOLS: 1-0 Esteller (2), 2-0 Gabarró (2 fd), 2-1 Ferrer (7), 2-2 Miras (7 pen.), 3-2 Bargalló (7), 3-3 Miras (18 pen), 4-3 Salvadó (18), 4-4 Casas (19 fd), 4-5 Ferrer (26), 4-6 Casas (34) i 5-6 Ballart (38)

ÀRBITRES: Raúl Burgos i Joel García. Han assenyalat 19 faltes al Noia i 16 al Calafell. Targeta blava per Escala i Xaus (Calafell).