Dos gols a les acaballes permeten al Noia Freixenet esgarrapar un punt d’Alcoi

|PAS ALCOY 3-3 NOIA FREIXENET|

Els de Pere Varias tornen amb un punt al sarró després d’igualar un partit que perdien 3-1 a cinc minuts pel final. Aquest cop l’efectivitat a les faltes directes (Casas 2/2) ha estat determinant per puntuar al Francisco Laporta.

Durant els primers minuts el Noia Freixenet, amb la baixa per lesió de Sergi Aragonès, s’ha acostat amb perill a la porteria defensada per Marc Grau “Guiri” però no han pogut avançar-se en el marcador. Per contra, Tutty Baieli ha estat més encertat i al minut 18 ha supertat Xus Fernández fent pujar l’1-0 que inaugurava l’electrònic.

Quan semblava que s’arribaria al descans amb aquest resultat, els col·legiats han assenyalat la desena falta de l’Alcoi just sobre la botzina. Martí Casas ha agafat la responsabilitat i, amb un llançament directe, ha transformat l’empat just abans de que els equips enfilessin el camí dels vestidors.

La represa no ha començat bé pels interessos del Noia Freixenet. Només començar la segona part, Baieli ha tornat a avançar el conjunt local anotant el 2-1. Els minuts passaven i els de Sant Sadurní no trobaven la manera de tornar a batre Guiri. Els alcoians han aprofitat les seves ocasions i han ampliat distàncies a cinc minuts del final amb un gol de l’argentí Maxi Oruste.

Reacció negre i vermella als darrers minuts.

Quan semblava que els de la Capital del Cava tornarien amb les mans buides de terres alacantines, han arribat dos gols consecutius del conjunt sadurninenc que empataven el partit. Primer ha estat Casas, que ha tornat a superar Guiri des del punt de falta directa al ’46 i, un minut després, Sergi Llorca ha anotat el 3-3 amb el que s’ha arribat al final dels 50 minuts.

El Noia Freixenet esgarrapa un punt del Francisco Laporta en el partit que tanca un exigent mes de gener. El proper compromís dels cavistes serà a l’Olímpic de l’Ateneu davant del CH Lloret, diumenge 4 de febrer (12:30h) en el partit corresponent a la 19a jornada de l’Ok Lliga.

PAS ALCOY: Marc Grau, Maxi Oruste, Pere Cañellas, Matías “Tutti” Baieli i Francisco Roca -cinc inicial- Roc Llisa i Mathias Arnáez.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Arnau Xaus, Nil Roca i Sergi Llorca -cinc inicial- Martí Casas, Humberto Mendes i Jordi Del Amor.

GOLS: 1-0 Baieli (18), 1-1 Casas (25 fd), 2-1 Baieli (27), 3-1 Oruste (45), 3-2 Casas (46 fd) i 3-3 Llorca (47).

ÀRBITRES: Josep A. Ribó i David Godia. Han assenyalat 15 faltes a l’Alcoy i 9 al Noia. No han mostrat targetes.