Els partits del Club Esportiu Noia Freixenet a Torrelavit, amb accés restringit

Tot i la voluntat del Club Esportiu Noia Freixenet d’intentar normalitzar la situació i de permetre a l’afició sadurninenca tornar a gaudir d’hoquei d’alt nivell, el Club s’ha vist obligat a començar aquesta Ok Lliga amb restriccions d’accés, com a conseqüència de les restriccions marcades per la COVID-19 i les limitacions de no poder jugar, encara, a casa nostra, a l’Olímpic de l’Ateneu. Tot i això, el Club vol agrair el suport de l’Ajuntament de Torrelavit per permetre disputar aquests partits al seu Pavelló Municipal.

Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir els partits hauran de demanar acreditació a comunicacio@cenoia.com abans del dia previ al partit a les 12h del migdia. D’acord amb les limitacions d’aforament, s’atendran les peticions estrictament necessàries per cada partit i d’aquells professionals de la comunicació que estiguin degudament acreditats davant la RFEP.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com