Entre els vuit millors d’Europa

DEPORTIVO LICEO | 6-0 | CE NOIA FREIXENET


Els amfitrions no donen opcions al Noia Freixenet que s’acomiada d’A Coruña amb un lloc entre els vuit millors equips del continentLes coses no li han sortit com esperava al conjunt de Pere Varias i ha encaixat una derrota que els priva l’accés a les semifinals de la Golden Cup.

Una genialitat de Jordi Adroher ha obert la llauna al ‘4, i tot i que Blai Roca ha aturat un penal a César Carballeira, Roberto Di Benedeto ha fet el segon a l’11. Un gol afortunat de Maxi Oruste de rebot i un penal errat per Xavi Costa al 20 han deixat molt tocat a un Noia Freixenet que ha vist com Dava Torres ampliava distàncies amb el 4-0 abans del descans.

A la represa els negre i vermells han canviat el sistema per intentar sorprendre el Deportivo Liceo i perforar la porteria de Carles Grau a la contra, però el conjunt gallec s’ha mostrat sòlid i ha ampliat distàncies amb el 5-0 de Carballeira al ’29.

A les acaballes del partit, Blai Roca ha aturat una directa a Adroher, però no ha pogut evitar el 6-0 de Jordi Burgaya al ’43. El llançament de directa d’Eloi Mitjans al pal (45) ha acabat de certificar que avui no era el dia dels cavistes.

S’acaba la Golden Cup però encara queda temporada

Esteller col·loca l’estic amb el nom del Noia Freixenet dins el trofeu. (Luis Velasco)

Amb l’eliminació hores després del Barça a mans del SL Benfica (4-4 i 2-3 als penals) la Golden Cup es queda sense representants catalans a les semifinals.

L’equip de la Capital del Cava s’acomiada d’A Coruña amb un lloc entre els vuit millors equips del continent i ja torna cap a casa on, després d’un merescut descans, seguirà amb la preparació per afrontar la Copa i el Play Off de la Parlem Ok Liga. Abans cal tancar la fase regular rebent el CP Alcobendas a l’Olímpic de l’Ateneu, el dissabte 30 d’abril a les 19.30 h.

La Fitxa:

DEPORTIVO LICEO: Carles Grau, César Carballeira, Dava Torres, Roberto Di Benedetto i Jordi Adroher -conc inicial- Maxi Oruste, Marc Grau, Jordi Burgaya i Àlex Rodríguez.

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Roc Pujadas -cinc inicial- Xavi Costa, Eloi Mitjans, Alex Joseph i Adrià Ballart.

GOLS: 1-0 Adroher (4), 2-0 Di Benedetto (11), 3-0 Oruste (20), 4-0 Torres (22), 5-0 Carballeira (30) 6-0 Burgaya (42).

ÀRBITRES: Silvia Coelho i Pedro Figueiredo. Han mostrat targeta blava a Esteller.

Galeria d'imatges:

Fotos: Luis Velasco

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com