Es compliquen les opcions de podi

DIGITTECNIC CPV CAPITAL VI 3-1 Noia Freixenet

El Noia Freixenet cau davant d’un Vilafranca més efectiu i continua cinquè quan manquen dues jornades pel final de la fase regular

Tot i ser superiors sobre la pista, els sadurninencs no han pogut tornar de Vilafranca amb els tres punts en un derbi on han topat amb un inspirat Xus Fernández, a qui només ha pogut batre Eloi Mitjans al ’13. Pablo del Rio ha empatat pels locals només un minut després aprofitant un power play.

A la segona part el Noia Freixenet ha continuat mostrant-se superior i ha assetjat la porteria vilafranquina sense trobar recompensa, ni tan sols de falta directa amb dues execucions errades per Martí Gabarró. Els locals també han errat les quatre faltes directes de que han disposat, però en l’última, el sadurninenc Arnau Ribas ha aprofitat el refús per superar Blai Roca i fer el 2-1.

Insistència sense premi

El Noia Freixenet s’ha llençat a l’atac els últims minuts sense porter, i Roger Martí ha sentenciat amb un llançament a porteria buida des de pista pròpia que certificava la victòria dels blaus en un derbi 22 anys després.

Amb aquesta derrota, els de Pere Varias veuen com el Parlem Calafell (3r) obre un marge de cinc punts i el Reus Deportiu Virginias (4t) compta amb un coixí de tres. Per la seva banda, els vilafranquins segueixen cuers, però allarguen les opcions matemàtiques de permanència a la Parlem OK Liga.

El pròxim partit dels cavistes serà a l’Ateneu en l’intranscendent duel de Champions amb el Sarzana italià, el dijous 13 d’abril, a les 9 del vespre.