Espanya – Noia Freixenet, la gran final de la Copa Capital del Cava

L’Olímpic de l’Ateneu acollirà aquest dissabte, a partir de les nou de la nit, la gran final de la Copa Capital del Cava, que enfrontarà a la selecció espanyola i al nou Noia Freixenet. El partit, d’entrada gratuïta, tindrà l’arbitratge d’Antonio Gómez i Óscar Valverde.

Espanya arriba a la final després de golejar, dijous, a la selecció xilena per 9-2. Jordi Bargalló (x2), Marc Gual (x3), Edu Lamas, Pedro Gil , Jordi Adroher i Toni Perez van ser els anotadors de la selecció espanyola. Per part de la selecció xilena, Nico Fernandez va ser l’encarregat d’anotar els dos gols del combinat sudamericà.

Ahir divendres, en la segona semifinal, el Noia Freixenet va imposar-se al Combinat de la Capital del Cava per un ajustat 6-5. Els golejadors del club sadurninenc van ser Aleix Esteller, Xavi Caldú (x2), Marc Palau (x2) i Eloi Albesa. Per part de la selecció entrenada per Ferran López, van marcar Jordi Esteve, Pau Bargalló, Eloi Mitjans (x2) i Xavi Brichs.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com