Esport3 emetrà la final de la Lliga Catalana

Televisió de Catalunya oferirà diumenge 13 de setembre, a les 12:30h, la final de la Lliga Catalana, torneig que comença aquest dimarts amb la primera tanda de partits. El debut del Noia Freixenet serà dimecres a les 21h a la pista del CP Calafell.

Al llarg de les properes tres setmanes, els 11 equips catalans i l’Alcoi disputaran la fase de grups d’aquesta recuperada competició impulsada pel Comitè Català d’Hoquei Patins de la Federació Catalana de Patinatge i l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins.

El segon partit del Noia Freixenet serà dimarts 1 de setembre a l’Olímpic contra el Reus Deportiu i, el tercer, dimecres 9 a la pista del CP Voltregà. Tots dos també a les nou de la nit i, com tots els altres, amb entrada gratuïta.

La fase final de la competició, que se celebrarà el 12 i 13 de setembre a Sant Sadurní d’Anoia, reunirà als primers classificats de cada grup i al millor segon.

grup A: Barcelona, Alcoi, Igualada i Caldes.

grup B: Vendrell, Vilafranca, Lleida i Lloret

grup C: Noia Freixenet, Reus, Voltregà i Calafell

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com