Ferran López finalitzarà la seva etapa al Noia Freixenet quan s’acabi la temporada

El tècnic sadurninenc Ferran López deixarà de ser l’entrenador del primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet un cop finalitzi aquesta temporada.

López va iniciar la seva segona etapa com a entrenador del Noia Freixenet el passat estiu, després d’una primera etapa de vuit temporades entre l’any 2007 i el 2015.

En declaracions als mitjans del Club, López ha manifestat la voluntat de continuar sent entrenador a partir de la temporada que ve i ha afegit que “no és una decisió ni molt menys que comparteixi, però evidentment l’haig d’acceptar, sé com és el mon de l’entrenador. La meva vida com a entrenador no s’acaba aquí i, per tant, el que em toca és continuar treballant els mesos que em quedi”.

Amb aquesta decisió, el Club Esportiu Noia Freixenet ja està començant a preparar el projecte esportiu de la temporada que ve, en aquest any que s’està celebrant el 70è aniversari de l’entitat.

Palmarès

Foto: Eva Pedrola / CE Noia Freixenet

Aquesta temporada l’equip entrenat per Ferran López ha estat subcampió de la Lliga Catalana i s’ha classificat per a la Copa del Rei que es jugarà del 10 al 13 de juny a la Corunya.

D’altra banda, al llarg de vuit temporades de la primera etapa, el Noia Freixenet va guanyar la Copa del Rei d’Igualada contra el CP Vic (2008), la Copa de la CERS contra el Breganze italià i la Copa Continental contra el FC Barcelona (2014).

Com a entrenador del Noia Freixenet, Ferran López també va aconseguir el subcampionat de la Copa del Rei de Vilanova (2012) i de dos supercopes d’Espanya; a més de classificar-se quatre vegades entre els millors equips d’Europa.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com