Ferran López: “Torno a estar a un lloc on es pot créixer, on es pot ser ambiciós i on es pot somiar”

El nou tècnic assegura que “hem de ser molt ambiciosos, tenim un equip equilibrat, un equip compensat”

López afirma que “el que no ens ha de mancar és il·lusió, és voler entrenar cada dia al màxim, voler ser molt competitius, voler guanyar a qualsevol lloc”

En la seva primera roda de premsa com a entrenador del Club Esportiu Noia Freixenet, aquest dilluns a la tarda Ferran López ha admès que “torno a estar a un lloc on es pot créixer, on es pot ser ambiciós i on es pot somiar”, fet pel qual “avui és un dia molt especial, és un dia molt feliç; estic content de poder tornar al Noia Freixenet”.

En aquest sentit, ha afirmat que “hem de ser molt ambiciosos, tenim un equip equilibrat, un equip compensat; hi ha una barreja de joventut, amb ganes de menjar-s’ho tot, i d’experiència, amb ganes d’ajudar”; i que, “el que no ens ha de mancar és il·lusió, és voler entrenar cada dia al màxim, voler ser molt competitius, voler guanyar a qualsevol lloc”.

Tot i encarar la seva segona etapa encapçalant el projecte negre-i-vermell, López ha assegurat  que “s’enceta una nova etapa, amb unes aspiracions gegants” i que el nou projecte esportiu del Noia Freixenet “és un repte majúscul, penso que farà que m’hagi de superar en molts aspectes a nivell personal i esportiu”.

Per aquest motiu, també ha afegit que “és una bona oportunitat per continuar creixent, per continuar aprenent, per continuar millorant; però sobretot per transmetre una mica el sentiment que tenim la gent d’aquí: que el Noia Freixenet és alguna cosa més per nosaltres, alguna cosa especial”.

Preservar l’ADN Noia

A l’inici de la roda de premsa, el president del Club Esportiu Noia Freixenet, Ferran Andreu, ha reconegut que “des de la junta directiva teníem bastant clar que volíem preservar aquest ADN que té el Club Esportiu Noia Freixenet”, un requisit que el nou entrenador compleix i sabrà impregnar al llarg de la temporada.

La relació entre Ferran López i el Noia Freixenet no només està lligada a l’èxit, sinó que, com ha assegurat el president, “ens uneix, amb socis, aficionats i entrenadors, un lligam molt important, que ens dóna molt de valor”. Aquest fet es deu, també, al seu “bagatge importantíssim a l’Ok Lliga” i que “porta molt de temps treballant al màxim nivell de la competició”.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com