Festa Major a l’Olímpic

CE NOIA FREIXENET |7-2| LLEIDA LLISTA BLAVA

El Noia Freixenet torna a golejar a casa i s’acosta una mica més a la Copa del Rei.

L’equip de Pere Varias es va sumar a les celebracions que aquest cap de setmana viu Sant Sadurní en motiu de la seva Festa Major i va regalar un bon espectacle a la pista que va servir per superar a un rival directe i acaronar la classificació per la Copa que es disputarà del 19 al 22 de març a La Corunya.

Els sadurninencs van anar per feina i al minut tres Sergi Aragonès superava Lluís Tomàs per inaugurar el marcador. Pocs minuts després, Pol Manrubia hauria pogut ampliar distàncies però el travesser de la porteria lleidatana ho va evitar. Més encertat va estar Jordi Ferrer al ’12 que va culminar una jugada de combinació dels locals per fer pujar el 2-0 amb el que s’arribaria al descans.

Només havien passat uns segons de la represa quan novament Ferrer sorprenia a tothom anotant el 3-0 que semblava encarrilar el partit pels interessos dels sadurninencs, però al 29 Andreu Tomàs batia Xus Fernández amb un llançament llunyà per retallar distàncies. El Noia Freixenet no estava disposat a que se li descontrolés el partit i Aragonès tornava a veure porteria al ’33 per fer el 4-1 des de fora l’àrea.

La fortuna es va aliar amb l’equip de la Terra Ferma quan un llançament de falta directa de Marc Palazón va topar amb la tanca i posteriorment amb Xus Fernández per transformar-se en el 4-2, però ràpidament els cavistes van tancar el partit amb gols consecutius de Manrubia i Xavi Costa que al 41 col·locaven un tranquil·litzador 6-2 al marcador. A dos minuts pel final, Ferrer va arrodonir la golejada enganyant Lluís Tomàs amb una jugada individual i signant així el seu hattrick particular.

Una nova golejada del Noia Freixenet a l’Olímpic de l’Ateneu que acosta l’equip una mica més a l’objectiu de la Copa del Rei. Els sadurninencs es desplaçaran a la pista de l’Igualada en la propera jornada de lliga a l’espera de rebre el FC Porto a l’Ateneu en partit de Lliga Europea el dissabte 14 de desembre.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Pol Manrubia, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Jordi Ferrer, Xavi Costa, Roger Montserrat i Toni Salvadó.

LLEIDA LLISTA BLAVA: Lluís Tomàs, Joan Cañellas, Alex Joseph, Oriol Vives i Andreu Tomàs -cinc inicial- Marc Palazón, Nathan Gefflot i Sergi Folguera.

GOLS: 1-0 Aragonès (3), 2-0 Ferrer (12), 3-0 Ferrer (25), 3-1 A. Tomás (29), 4-1 Aragonès (33), 4-2 Palazón (40), 5-2 Manrubia (41), 6-2 Costa (41) i 7-2 Ferrer (48).

ÀRBITRES: Josep Ribó i Gerard Gorina. Van assenyalar 11 faltes al Noia i 9 al Lleida. No van mostrar targetes.