Girona, un desplaçament complicat

GARATGE PLANA GIRONA – NOIA FREIXENET

Jornada 28 OK Lliga – Diumenge 9 de maig (16 h.)

El Noia Freixenet vol mantenir la bona dinàmica de joc i resultats en una pista maleïda.

Resten tres partits per acabar la temporada i els de Sant Sadurní volen defensar el 6è lloc mantenint la bona ratxa dels últims partits. Aquest diumenge l’equip es desplaça al Pavelló Municipal Palau II, una pista on ha caigut en les tres últimes visites i no hi puntua des de la temporada 2017/18.

L’equip dirigit pel tàndem Ramon Benito i Marc Comalat és el 8è classificat de l’Ok Lliga i ja es va endur els tres punts de la seva visita a Torrelavit (1-4) el desembre passat. Els gironins tenen 34 punts (9 victòries, 7 empats i 11 derrotes) i el seu màxim exponent ofensiu és el torderenc David Gelmà, que ha anotat 29 gols aquesta temporada. A les files dels locals, un vell conegut de l’afició sadurninenca: l’angolès Humberto Mendes que va jugar a l’equip de l’Ateneu durant tres temporades.

Una espina clavada

El conjunt de Ferran López, per la seva banda, arriba al partit com a 6è classificat després de dues golejades consecutives i mirarà de mantenir la bona ratxa per ampliar la diferència amb els seus perseguidors després de l’ensopegada del Voltregà a la pista de l’Igualada (2-1).

En la seva última visita, el Noia Freixenet va caure per 3-2 amb un final molt polèmic, ja que els àrbitres van considerar fora de temps el gol sobre la botzina que hauria suposat l’empat pels cavistes.

El partit, arbitrat per Josep Ribó i Albert Marquez, començarà a les 16h i es podrà seguir en directe per televisió a través de La Xarxa, per Ràdio Sant Sadurní a la FM i internet, i el minut a minut al Twitter del Club..