“Haurem de lluitar molt, però estem preparats per fer-ho”

A la vigília de l’important partit entre el Noia Freixenet i l’Enrile PAS Alcoy (diumenge, 12:30h)corresponent a la dissetena jornada i, on, l’equip entrenat per Pere Varias buscarà sumar elsisè partit puntuant, aquest dissabte l’Olímpic tornada a viure una jornada intensa d’hoquei.

La Copa Generalitat arriba a Sant Sadurní amb un Noia Freixenet B confiat en poder fer bé les coses i poder “gaudir la Copa al màxim i fer disfrutar a la gent que vingui a l’Ateneu”, en paraules del propi entrenador Jordi Esteva. Ell mateix ha estat l’encarregat de confirmar que “la Copa és el premi a la bona dinàmica de la primera volta”.

Els jugadors s’han mostrat il·lusionats per afrontar l’ #ObjectiuCopa d’aquest dissabte. El capità, Arnau Ribas,  ha assegurat que “afrontem la Copa amb un plus de motivació: juguem a casa i volem fer-ho bé”. A més, reconeix que el repte no serà fàcil i assegura que “sabem que haurem de lluitar molt, però estem preparats per fer-ho”.

De cara a la semifinal contra el Capellades (10:45h), Xus Sola admet que “afrontem la copa amb moltes ganes, molta il·lusió i amb la intenció de disfrutar-la al màxim”. En la mateixa línia s’han pronunciat els dos porters de l’equip. Oriol Xaus afirma que “la Copa és una oportunitat de conpetir directament amb els millors de la categoria” i que “el guanyador fara un pas cap a l’ascens. Sigui qui sigui”, mentre que Pau Romagosa espera “competir al màxim nivell per aconseguir l’objectiu”.

Una de les novetats del Noia Freixenet B per la convocatòria d’aquesta #okGeneralitat és la del juvenil Toni Masip. Assegura que “afronto la Copa amb moltes ganes i il·lusió ja que és una experiència nova per mi” i assegura que “tenim un equipàs” però que “s’haurà de treballar i lluitar per poder guanyar, primer la semifinal, i si és possible, la final”. A nivell personal, es mostra “molt feliç de poder estar convocat amb el Noia Freixenet B i de disputar aquest campionat”, fet que l’afirma en la idea que “anirem a per totes per guanyar i poder ser Campions”.

Presència femenina

Sant Sadurní d’Anoia i el Club Esportiu Noia Freixenet tindran una presència destacada més enllà del filial de la Capital del Cava. Mostra d’això és que hi haurà jugadores del Primera Catalana del Noia Freixenet / Igualada Femení  que gràcies al conveni que mantenen les dues entitats podran reforçar a l’equip igualadí (Paula Gelonch, Jana Cassany, Nerea Ramírez, Núria Fernández, Laia Aullon i Marina Asensi).

Ordre de partits

Semifinal femenina 1: CH Vila-sana-Igualada Femení HCP (9.30 h)
Semifinal masculina 1: CE Noia Freixenet-Capellades HC (10.45 h)
Semifinal femenina 2: CP Manlleu-Girona CH (12.15 h)
Semifinal masculina 2: CP Taradell-HP Tona (13.30 h)
Final femenina: Guanyadors semifinals (17.00 h)
Final masculina: Guanyadors semifinals (18.30 h)

Les dues finals es podran veure en directe aquí. L’evolució del Noia Freixenet B en aquesta competició es podrà seguir en directe al twitter oficial del Club @cenoia.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com