Humberto Mendes: “Estic molt content de poder tornar a casa”

El jugador angoleny inicia la seva segona etapa al Noia Freixenet després de quatre temporades lluny de l’Ateneu

Fotos: Eva Pedrola (cenoia.com)

Quan el maig del 2019 Humberto Da Silva Mendes es va acomiadar de l’afició cavista va declarar que li agradaria “poder tornar algun dia”. L’angoleny ha complert aquell desig, i quatre anys després, torna al club de la Capital del Cava on ja va jugar durant tres temporades. Mendes, de 30 anys, va iniciar la seva trajectòria esportiva a Angola quan en tenia 10. Als 15 va arribar a Catalunya i va militar als equips del GEiEG, Manlleu i Caldes.

A més de disputar els World Roller Games de Nanjing 2017, a en l’àmbit internacional ha disputat cinc mundials, dos en categoria júnior i cinc de sènior. Abans de tornar al Noia Freixenet, “Big”, nom que lluirà a la samarreta en aquesta nova etapa, ha disputat dues temporades al Girona HC i dues més al CP Calafell, on guanya una Lliga Catalana i una WS Europe Cup.

“Vinc amb molta il·lusió, moltes ganes i molt content de poder tornar a casa”

Mendes assegura que inicia la seva segona aventura amb el Noia Freixenet amb “molta il·lusió, moltes ganes i molt content per poder tornar a casa”. L’exjugador del Calafell desitja començar els entrenaments amb els seus “antics companys i els que em trobaré en aquesta segona etapa”.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com