Humberto Mendes renova el seu contracte i continuarà un any més al Noia Freixenet

El club i el jugador angolès han arribat a un acord que allargarà la segona etapa de Big Mendes amb la samarreta negra i vermella

Humberto Da Silva Mendes, que l’estiu passat va tornar a Sant Sadurní després de quatre anys lluny de l’Ateneu, continuarà defensant la samarreta del Noia Freixenet la temporada 2024/25, després que l’angolès hagi arribat a un acord amb el club cavista per ampliar el seu contracte un any més.

Mendes, que ha complert 31 anys aquest 2024, va iniciar la seva trajectòria esportiva a Angola quan en tenia 10. Als 15 va arribar a Catalunya i va militar als equips del GEiEG, Manlleu i Caldes. A més de disputar els World Roller Games de Nanjing 2017, en l’àmbit internacional ha disputat cinc mundials, dos en categoria júnior i cinc de sènior. Abans de tornar al Noia Freixenet amb qui ha guanyat la Lliga Catalana aquesta temporada, Big Mendes, va disputar dues temporades al Girona HC i dues més al CP Calafell, on va guanyar una Lliga Catalana i una WS Europe Cup.

Estic molt content de poder seguir un any més al Noia Freixenet. És el millor lloc on podria estar

L’angolès, que s’ha mostrat satisfet amb la renovació, assegura que està “molt content de poder seguir un any més al Noia Freixenet”, que és “molt feliç” a Sant Sadurní i que “és el millor lloc on podria estar.” Mendes, que iniciarà la segona temporada de la seva segona etapa a l’Ateneu, espera que “no només sigui un any, sinó que es pugui allargar més”. Pel que fa al futur immediat, Big afirma que “a nivell personal ho continuaré donant tot” i preveu un final de temporada “impressionant” amb l’equip competint bé i “poder disputar una final del play off.”

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com