Injecció de moral per tancar l’any

El Noia Freixenet s’imposa a la pista de l’Alcobendas amb un contundent 2-5.

El primer equip del Noia Freixenet acaba l’any sumant 3 punts molt importants. 1200 km de carretera han permès al conjunt sadurninenc agafar aire abans de les vacances de Nadal i auto-injectar-se una bona dosi de moral per afrontar la quinzena jornada de l’Ok Lliga i tota la segona volta.

L’equip de Pere Varias va sortir convençut de la seva capacitat de guanyar. Ferran Rosa només va necessitar sis minuts per obrir el marcador. I no ho va fer sol. Aleix Esteller, que juntament amb Humberto Mendes ahir va sumar un doblet, va fer el segon gol del Noia Freixenet al cap de tres minuts.

La bona feina sota pals de Xus Fernández durant tot el partit no va poder evitar que Candanedo retallés distàncies abans d’arribar a la mitja part.

Amb la represa del partit, el Noia Freixenet va continuar mostrant-se superior davant l’equip entrenat per Keko Iglesias. Humberto Mendes (amb dues faltes directes) i Aleix Esteller van aconseguir trencar el partit amb només 11 minuts. L’1-5 pràcticament definitiu només va poder ser maquillat per Álvaro Martínez i podria haver estat ampliat si Humberto Mendes i Ferran Rosa haguéssin transformat les altres dues faltes directes que va tenir el conjunt sadurninenc.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com