Ja a la venda la loteria de Nadal de la base del Noia Freixenet

Com cada any, la base del CE Noia Freixenet posa a la venda els números de la loteria de Nadal. Enguany, amb l’adquisició de cada butlleta es juga al número 32.093. Però enguany comprant la butlleta no només participes a aquest sorteig, sinó que també us pot tocar un lot de productes Pay Pay.

A banda del número del sorteig, cada butlleta compta amb un altre número més petit (situat al seu extrem). Aquesta és la numeració vàlida per participar al sorteig del lot de productes Pay Pay.

El número premiat del sorteig d’un lot de productes Pay Pay, haurà de coincidir amb les últimes quatre xifres del primer premi , del Sorteig de Nadal de la loteria Nacional, en el supòsit que el número premiat no estigui comprès entre els números de les butlletes venudes, es farà servir el segon premi, i així fins tenir el número guanyador. Cal tenir en consideració que en el supòsit de tenir d’escollir un quart premi, com que hi ha dos quarts premis, el quart premi escollit serà el número més petit. Aquest criteri serà el mateix en el cinquè premi.

El número premiat del lot de productes Pay Pay serà anunciat en aquesta pàgina web.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com