Jan Marimon no continuarà al Noia Freixenet la pròxima temporada

Provinent del planter cavista, el porter de Torrelavit ha militat dues temporades al primer equip

El jove porter Jan Marimon buscarà nous reptes lluny de l’Ateneu Agrícola al final de temporada. L’estiu del 2022, amb només 19 anys, Marimon es va incorporar a la disciplina del primer equip després passar 10 anys a l’hoquei formatiu del club.

El de Torrelavit va arribar amb deu anys al Noia Freixenet procedent de l’equip del seu poble i va jugar a totes les categories fins a arribar al primer equip. El 2017 es va proclamar campió de Catalunya i Espanya de la categoria infantil i el setembre passat va alçar la Lliga Catalana, el seu primer títol com a sènior.

“És hora de prendre nous reptes i seguir recolzant el Noia des de la distància”

Jan Marimon ha volgut agrair al club “l’oportunitat” de jugar al primer equip durant aquesta etapa. El de Torrelavit es mostra satisfet per haver pogut gaudir de “dos anys d’experiència al màxim nivell de l’hoquei patins”. Pel que fa al seu futur, Marimon assegura que és el moment de “prendre nous reptes” però que continuarà recolzant el Noia Freixenet “des de la distància”.

Moltes gràcies, Jan! L’Ateneu sempre serà casa teva!

Fotos: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com