Jordi Bargalló, un any més de negre-i-vermell

El CE Noia Freixenet ha arribat a un acord amb el jugador sadurninenc per ampliar el seu contracte una temporada més.

Sobre la renovació, Bargalló ha assegurat que està “molt content de poder jugar un any més amb la samarreta del Noia. És un orgull enorme estar a casa meva i és on em vull posar els patins“. El davanter, que ha anotat 25 gols a la Parlem OK Liga, confessa que aquesta temporada ha estat “molt feliç” i agraeix “l’esforç de la junta, amb el Ferran Andreu al capdavant, per fer possible continuar vestint aquesta samarreta”.

El de Sant Sadurní valora positivament la temporada que ha acabat: “L’equip ha jugat molt bé i s’ha sobreposat als problemes que han tingut de lesions i sancions. Hem estat capaços d’enganxar la gent del poble i s’ha viscut un gran ambient a l’Ateneu”. El desig del jugador és que “la temporada vinent sigui encara millor” i apunta que “tot i les baixes de companys amb molt de pes en el joc i en el vestidor, la base és sòlida i hi ha marge de millora per fer coses grans”.

Dinou anys després de la seva marxa, Jordi Bargalló va tornar el curs passat al  club de casa seva, on va arribar com a infantil procedent del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní. Durant la seva primera etapa al Noia Freixenet, fins a la temporada 2001/02, va proclamar-se campió de la Copa de la CERS i de la Copa del Rei, tots dos títols l’any 1998, i va guanyar la Copa Federació, l’any 2002.

El 2002 va deixar el Noia Freixenet per incorporar-se al Liceo, on va jugar en dues etapes diferents. Entremig va jugar dos anys a l’Igualada HC i les últimes cinc temporades havia defensat la samarreta de l’UD Oliveirense portuguès.


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com