Jordi Esteva: “Ara toca seguir, aixecar-se i continuar la bona dinàmica”

24 hores després de la final, l’entrenador del Noia Freixenet B ha valorat el paper a la VIII CopaGeneralitat. Jordi Esteva envia un missatge clar a l’equip assegurant que “ara toca seguir, aixecar-se i continuar la bona dinàmica”,una dinàmica marcada pel lideratge de la categoria i amb un important objectiu per encarar la segona part de la temporada.

Esteva reconeix que “tot i no poder guanyar la Copa, vam fer un gran partit i gran jornada”, recordant que primer es va eliminar al Capellades “amb molt treball defensiu i bon joc”. D’altra banda, de la final destaca que es va competir en tot moment davant d’un Tona “experimentat i veterà”.

En declaracions als mitjans oficials del Club, ha ressaltat que “els jugadors ho van donar tot i van estar a un gran nivell, del primer a l’últim” i per aquest motiu, felicita a l’equip pel treball fet a la VIII Copa Generalitat.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com