Jordi Ferrer, tercera baixa del nou projecte esportiu del Noia Freixenet 2021/22

El vendrellenc Jordi Ferrer serà la tercera baixa del nou projecte esportiu que està preparat el Club Esportiu Noia Freixenet per la temporada 2021/22, després de dos anys a la Capital del Cava.

En declaracions als mitjans oficials del Club, Ferrer ha assegurat que “han estat dos anys on m’ho he passat molt bé, he après moltes coses”, tot i que admet que “la llàstima és que ja s’hagi acabat” aquesta etapa a Sant Sadurní assegurant que “personalment  m’emporto moltes coses” dels dos anys com a jugador del primer equip del Noia Freixenet.

Més de tres dècades d’hoquei

Fa dos anys, Jordi Ferrer (El Vendrell, 1987) va tornar a l’Olímpic on ja hi havia jugat durant dos anys quan era infantil. Provenia del Vendrell on havia jugat les sis últimes temporades i havia guanyat una Copa del Rei (2013/14) i una Lliga Catalana (2014/15).

La seva trajectòria esportiva va començar al Vendrell quan tenia 3 anys i, després del seu pas per Sant Sadurní, es va incorporar a les categories formatives del FC Barcelona, on hi va estar cinc anys. En el seu últim any de júnior va guanyar l’Europeu de Saint Omer amb la selecció espanyola.

Com a sènior va començar la seva carrera a Tenerife durant dos anys, on la temporada (2007/08) va guanyar la Copa de la CERS. Després va estar dues temporades a Vilanova on va ser subcampió de la Copa del Rei (2009/10) i subcampió de la Copa de la CERS (2010/11). Aquella mateixa temporada va jugar, amb la selecció espanyola, el torneig de Montreux.

Abans de tornar al Vendrell, va disputar una temporada amb el Reus Deportiu (2011/12) i una altra amb el CP Vilanova (2012/13).

Foto: Eva Pedrola / Noia Freixenet

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com