Keko Iglesias no continuarà al Noia Freixenet

A final de temporada, Sergio Iglesias Fernández ‘Keko’ acabarà la seva etapa de cinc anys com a coordinador de l’hoquei formatiu del Club Esportiu Noia Freixenet.

En declaracions a la web del Club, s’ha mostrat molt satisfet de la tasca realitzada al llarg d’aquests anys, així com d’haver assolit èxits esportius com proclamar-se campió de Catalunya i d’Espanya en categoria júnior, de la Copa de la Lliga de Primera Catalana i de la Lliga Sub-23.

A més, destaca el suport rebut, així com haver pogut definir una estructura esportiva que ha de tenir continuïtat en un futur, haver consolidat el filial del Noia Freixenet a Nacional Catalana i impulsar que surtin joves jugadors preparats per disputar categories superiors.

És per aquest motiu que el Club Esportiu Noia Freixenet ha convocat per aquest diumenge, a les vuit del vespre, un cop finalitzi el Cavastick, un acte de reconeixement i comiat.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com