La Copa aixeca el teló amb el Noia Freixenet – CH Caldes (Dj. 19h)

L’equip sadurninenc inaugurarà la 73a edició de la Copa d’hoquei patins jugant el primer partit de quarts de final davant del Recam Làser Caldes.

El Noia Freixenet va aconseguir la classificació com a cap de sèrie de la competició en la darrera jornada de la primera volta, precisament després de superar l’equip vallesà en un complicat partit a l’Olímpic (6-4). Malgrat la victòria sadurninenca, una combinació de resultats va permetre a l’equip arlequinat ser present al torneig del KO.

Els calderins han encadenat quatre derrotes consecutives i no saben què és guanyar aquest 2016. Aquesta situació els ha fet caure fins la 10a posició, a tres punts del descens, sense restar mèrits a una bona primera volta on han sumat 21 punts i s’han classificat per jugar la Copa per primera vegada la temporada que tornaven a la màxima categoria. Xavier Rovira, amb 15 gols, és el màxim realitzador de l’equip, però també caldrà tenir en compte jugadors com Jassel Oller i Jordi Urbano, que han anotat vuit gols cada un.

L’equip de Pere Varias, setè a la lliga, arriba a la Copa del Rei després de tres anys d’absència. Aleix Esteller i Ferran Rosa segueixen sent els màxims golejadors de l’equip amb 14 gols cada un. Els negre-i-vermells saben que els caldrà suar si volen eliminar un Caldes que ja va posar les coses molt difícils en el partit d’Ok Lliga a l’Ateneu.

Una eliminatòria sense precedents

El Noia Freixenet viurà un duel inèdit a la Copa, ja que des que es juga en format de Final a vuit, el seu rival mai ha competit mai per aquest títol. Per trobar participacions dels vallesans  en aquest torneig ens hem de remuntar a la dècada dels 70. Els sadurninencs s’han adjudicat el títol en dues ocasions: el 1998, a Blanes davant l’Igualada, encara en format de “Final a Quatre”amb un gol a la pròrroga, i el 2008 a Igualada, després de remuntar un 0-2 i superar el Vic en la tanda de penals.

El partit començarà a les 19:00h i es podrà seguir minut a minut pel twitter del Club. També serà retransmès en directe per televisió a través de la Xarxa.

Aquí pots consultar el quadre i els resultats d’aquesta competició.