Pere Varias: “La diferència ha estat més en el marcador que no en el joc”

“Crec que hi ha dues fases clau del partit. Els primers cinc minuts, on ens costa tenir la bola, però ells en generen poc perill i l’inici de la segona part on encaixem dos gols, tot i que vam estar millor que ells”.

“Ells van ser letals a les contres. Quant a l’efectivitat, nosaltres vam arribar a tenir més ocasions, però el que marca en l’esport és fer gols”.

“El Liceo és just vencedor pel fet de fer més gols, però crec que pel joc la diferència no és tan gran com la que indica el marcador, sinó que va ser molt més igualat”.

“El resultat inflat no ens afecta en res. Els jugadors tenen suficient experiència per saber que no passa res i n’hem parlat en la sessió de vídeo i xerrada que hem fet. No hi ha res decidit.”.

“Ja vam avisar que la sèrie seria molt llarga i encara tenim l’avantatge de punts i sabem que en el supòsit d’empatar, ho decidirem a l’últim partit a casa. Estem on toca estar, amb la feina feta a casa i mirant de guanyar un punt a A Coruña per classificar-nos”.

“Veient el vídeo, em ratifico amb el que dic. La diferència va estat més en el marcador que no en el joc. Amb el 5-2 el Liceo es dedica molta estona a gestionar el marcador, però amb resultats de 2-1 o 3-2 el partit està més a prop de l’empat que ells ampliessin la diferència”.

“Vam fer un partit seriós, però en alguns detalls i accions individuals no vam acabar d’estar bé, i la contundència per part del Liceo a l’àrea va marcar la diferència”

“Pel quart partit no canviarem massa coses. El model de joc el tenim clar i sabem com els hi podem fer mal, però cal que ens surti com a nosaltres volem”.

“Algues coses canviaran quant a execució, però a tacticament no canviarem massa del que va passar al primer, segon o tercer partit”.

“Els tres han sigut partits molt semblants, amb la diferència en el marcador. El que ens ha servit per guanyar dues vegades també ens ha de servir per guanyar una tercera”.

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com).

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com