La Lliga Catalana d’Hoquei Patins es recupera aquesta pretemporada

La Lliga Catalana, que no es disputava des de la temporada 1998/99, tornarà a rodar a partir del 25 d’Agost de la mà del Comitè Català d’Hoquei Patins de la Federació Catalana de Patinatge i l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins.

El Noia Freixenet participarà en aquesta renovada competició juntament amb FC Barcelona, HC Caldes, Igualada, Lleida, Lloret, Reus, Vendrell, Vilafranca, Voltregà i també l’Alcoi, com a equip convidat. Dels equips catalans d’OK Lliga, només en queden fora Vic i Maçanet, que ja tenien compromeses les dates d’aquesta pretemporada.

El format de competició serà de tres grups de quatre equips cada un, on els primers i el millor segon es jugaran el títol en una Final a Quatre amb seu per determinar.

grup A: Barcelona, Alcoi, Igualada i Caldes.

grup B: Vendrell, Vilafranca, Lleida i Lloret

grup C: Noia Freixenet, Reus, Voltregà i Calafell

L’equip de Pere Varias debutarà en aquesta competició el proper 26 d’agost a la pista del CP Calafell.

Un palmarès reduït.

El Noia Freixenet és un dels únics quatre equips han aconseguit aquest preuat títol durant la dècada dels noranta. Va ser la temporada 1989/90. Barça i igualada amb quatre i Voltregà amb un completen el palmarès d’aquesta competició en les deu edicions que hi ha hagut fins ara.

 

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com