La manca d’encert condemna el Noia Freixenet en l’últim partit del 2020

NOIA FREIXENET |1-4| GARATGE PLANA GIRONA

Els de Sant Sadurní han caigut davant un Girona més encertat en el que ha estat el darrer partit de l’any.

El Noia Freixenet s’ha estavellat una vegada i una altra davant de Jaume Llaverola que ha estat clau per que els visitants s’hagin acabat enduent els tres punts del Municipal de Torrelavit.

Els de Ferran López han dominat els primers compassos d’un partit que ha mantingut l’empat inicial fins al minut 17, quan David Gelmà ha avançat els visitants amb una mitja volta dins l’àrea. Quan semblava que el Noia Freixenet podia posar les taules al marcador, un nou gerro d’aigua freda ha caigut sobre els locals amb el 0-2 d’Àlex Grau a 3 minuts pel descans.

Només començar la segona meitat, Roc Pujadas hauria pogut retallar distàncies després d’una targeta blava per Gerard Pujol. El de Manlleu, però, no ha pogut superar Llaverola amb la directa i poc després ha arribat un nou revés per les aspiracions locals de capgirar el marcador quan en un altre contraatac Gelmà ha aprofitat una assistència de l’ex-cavista Humberto Mendes per fer el 0-3.

Jaume Llaverola, un baluard sota pals

El partit s’ha transformat en un atac-i-gol dels locals que han mirat de perforar la porteria rival de totes les maneres possibles, però sense èxit. Adrià Ballart i Jordi Ferrer tampoc han pogut transformar les seves opcions de falta directa i, a 4 minuts pel final, Xevi Gurri ha fet el 0-4 plantant-se tot sol davant Zapater.

Després de jugar gairebé tota la segona part amb 9 faltes al marcador, al 46 ha arribat la 10a dels gironins que Pol Manrubia ha transformat amb el definitiu 1-4. A les acaballes del partit encara hi ha agut temps perquè Zapater aturés una directa després d’una blava per Ferrer.

El proper partit dels sadurniencs serà el corresponent a les semifinals de la Súpercopa, el dissabte 2 de gener. El nom del rival i l’horari el sabrem aquest dimarts 22 de desembre a les 18h en el sorteig que es podrà veure en directe a Ok Liga TV.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Adrià Ballart -cinc inicial- Pol Manrubia i Roc Pujadas.

GARATGE PLANA GIRONA: Jaume Llaverola, Xavi Gurri, Humberto Mendes, Àlex Grau i Gerard Pujol -cinc inicial- Pau Palacín i David Gelmà.

GOLS: 0-1 Gelmà (17), 0-2 Grau (22), 0-3 Gelmà (29), 0-4 Gurri (45) i 1-4 Manrubia (46 fd).

ÀRBITRES: Raúl Burgos i Joel Fernández. Han assenyalat 9 faltes al Noia i 10 al Girona. Targeta blava per Ferrer i Costa pels locals i Pujol, Palacín i Mendes pels visitants.