La nova junta es presenta a l’assemblea amb un projecte engrescador

L’equip encapçalat per Josep Maria Ribas treballarà per assolir objectius en tres àrees: social, econòmica i esportiva

Més d’una vuitantena de socis i sòcies van assistir a l’assemblea del CE Noia Freixenet i l’Ateneu Agrícola que va servir per acomiadar la fins ara Junta Directiva presidida per Ferran Andreu i agrair la seva feina i també per donar la benvinguda al nou president Josep Maria Ribas amb tot el seu equip.

En aquesta assemblea Ribas va presentar les persones que fa setmanes que treballen per dissenyar un projecte que camini cap a l’assoliment d’uns objectius en diferents àrees: la social, l’econòmica i l’esportiva.

En la primera àrea els esforços se centraran a maximitzar la comunicació amb socis i esportistes i incrementar la relació amb entitats, clubs i institucions veïnes sense deixar de banda el Pla director de l’Ateneu, que cal desenvolupar. El treball per augmentar la massa social i l’organització d’esdeveniments esportius també estaran a l’ordre del dia, sense perdre l’esperit de club i fomentant l’ADNoia.

Pel que fa a l’àrea econòmica, l’increment dels ingressos es va presentar com una prioritat i per això cal impulsar els recursos tot estimulant els patrocinis i mecenatges i creant sinergies amb les empreses i comerços de la zona.

L’àrea esportiva camina cap a tres direccions, una d’elles amb l’Ok Lliga com a protagonista, l’altre amb l’hoquei base, pilar del projecte, i una tercera amb el foment de l’hoquei femení.

Tot plegat amb una estructura formada per diferents comissions de treball encapçalades per la presidència a càrrec de Ribas que s’encarregarà de les relacions amb el municipi, institucions, patrocinis principals administracions públiques i socis i el desenvolupament de l’àrea cultural entre altres tasques. En la vicepresidència i amb tasques federatives, esportives i d’hoquei base, hi haurà Pere Salvador. La secretària, que engloba entre altres treballs d’administració, atenció al públic i tot allò relacionat amb material i roba, serà responsabilitat de Yoko Darbyshire. Pel que fa a la tresoreria, amb Isabel Tarafa al capdavant s’hi faran tasques relacionades amb la publicitat i la relació amb empreses i comerços. L’hoquei de base i la promoció del femení comptarà amb Pere Salvador i Eva Fuster al capdavant, amb la gestió de tot allò relacionat amb calendaris, horaris i d’altres necessitats dels equips.

L’àrea social tindrà Jordi Cols com a cap visible i es tindran en compte aspectes com la comunicació, els esdeveniments i l’organització d’activitats tant del CE Noia com de l’Ateneu. Miquel Torné encapçalarà l’àrea econòmica amb la publicitat en el punt de mira, Carles Jiménez la jurídica i Joan Varias la logística vetllant per tot allò relacionat amb els desplaçaments o el bon funcionament de l’organització dels partits.

Aquest dimecres 8 de novembre a les nou del vespre Ribas presidirà per primera vegada la llotja del pavelló de l’Ateneu en el partit que el primer equip del club jugarà contra el CP Voltregà Movento Stern en el partit corresponent a la sisena jornada de l’Ok Lliga.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com