Les caves Freixenet presenten el nou projecte del Noia Freixenet

Un any més, les caves Freixenet de Sant Sadurní han tornat a ser la seu de la presentació dels fitxatges del Club Esportiu Noia Freixenet. Un renovat Noia Freixenet que presenta cares noves tant a la pista com a la banqueta.

El Noia Freixenet 2015/2016 està encapçalat pel nou entrenador Pere Varias, que torna al club de la Capital del Cava després que l’any 2008 pengés els patins havent aixecat la Copa del Rei d’Igualada. El tècnic sadurninenc començarà aquest nou projecte amb una banqueta parcialment renovada i que comptarà amb Toni Aranda com a segon entrenador, amb Marc Pi com a preparador físic i, amb Keko Iglesias com a membre de l’staff tècnic.

L’equip comptarà amb Ferran Rosa i Xavi Caldú com a principals novetats, que se sumaran a la incorporació al primer equip dels joves Marc Palau i Oriol Xaus, com a segon porter. El nou Noia Freixenet ja fa una setmana que ha començat a entrenar-se i debutarà aquest divendres (20:30h) a la Copa Capital del Cava, torneig internacional d’entrada gratuïta.

Les novetats de la plantilla se sumen a la continuïtat de Luis Gil a la porteria i dels jugadors Arnau Xaus, Jordi del Amor, Eloi Albesa, Aleix Esteller i Borja Ferrer.

DSC_0545

 

DSC_0558

DSC_0577

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com