CE NOIA FREIXENET | 5-4 |DEPORTIVO LICEO

(Global: 2-2)

DEPORTIVO LICEO vs. CE NOIA FREIXENET

Dimarts 7 de juny (20.30 h)

L’Olímpic empeny el Noia Freixenet que remunta un 2-4 i força el cinquè partit de semifinals a Riazor

La gesta era difícil, però no impossible. Així ho ha demostrat un Noia Freixenet valent i convençut, que després de golejar el Deportivo Liceo en el tercer partit, avui ha tirat d’èpica a l’Ateneu per remuntar a 17 segons pel final i continuar viu en la lluita pel títol.

El duel ha començat molt desfavorable pels interessos dels sadurninencs que han vist com dos gols consecutius Jordi Adroher posaven el 0-2 quan només havien passat set minuts de joc. L’arrancada del Deportivo Liceo ha estat tota una declaració d’intencions i han deixat clar que el partit no tindria res a veure amb el de divendres. Les forces s’han anivellat durant el transcurs de la primera meitat i en l’última jugada, un contraatac culminat per Adrià Ballart sobre la botzina ha permès marxar als vestidors amb només un gol de diferència (1-2).

Només iniciar la segona meitat els de Juan Copa han ampliat distàncies amb una canonada d’Àlex Rodríguez, que ha aprofitat un refús al ’26 per perforar la porteria de Blai Roca per fer l’1-3. Al ’33 els locals s’han tornat a acostar amb un llançament d’Eloi Mitjans des de mitja pista que ha desviat Aleix Esteller dins l’àrea, en una acció marca de la casa del capità, però un minut més tard Jordi Bargalló ha vist una blava i tot i que Blai Roca ha aturat la directa d’Adroher, Rodríguez ha aprofitat la superioritat numèrica del power-play per tornar a posar dos gols per davant els corunyesos.

Remuntada en un Olímpic entregat

A 10 minuts pel final, un penal transformat per Xavi Costa ha tornat la confiança als aficionats cavistes, si és que en algun moment l’havien perdut. Els minuts passaven, però el Noia Freixenet no s’ha donat per vençut i ha aconseguit fer el 4-4 amb una recuperació d’Esteller dins l’àrea rival, que després d’un teva-meva amb Roc Pujadas, ha acabat amb el segon gol del capità que ha posat el pavelló dempeus.

Els de Pere Varias no s’han conformat amb l’empat i quan tot semblava indicar que caldria anar a la pròrroga, un obús de Mitjans des de fora l’àrea a 17 segons pel final ha sorprès Carles Grau capgirant el marcador i fent embogir l’Olímpic de l’Ateneu. El Liceo ha buscat l’empat en els últims segons, però Blai Roca s’ha sumat a la festa desbaratant el perill i deixant el 5-4 definitiu al final dels 50 minuts.

L’emocionant sèrie d’aquestes semifinals tornen a Galicia amb el cinquè i definitiu partit o es decidirà el finalista d’aquesta Parlem OK Liga. Serà dimarts 7 de juny, a les 20.30 h, al Pazo dos Deportes de Riazor.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Roc Pujadas -cinc inicial- Adrià Ballart, Eloi Mitjans, Xavi Costa i Àlex Joseph.

DEPORTIVO LICEO: Carles Grau, Dava Torres, Àlex Rodríguez i Roberto di Benedetto i Jordi Adroher -cinc inicial- Maxi Oruste, Jordi Burgaya, César Carballeira i Marc Grau.

GOLS: 0-1 Adroher (5), 0-2 Adroher (6), 1-2 Ballart (25), 1-3 Rodríguez (26), 2-3 Esteller (33), 2-4 Rodríguez (34) 3-4 Costa (39 pen), 4-4 Esteller (46) i 5-4 Mitjans (49).

ÀRBITRES: Sergio Mayor i Raúl Burgos. Han assenyalat 7 faltes al Noia i 8 al Liceo. Targeta blava pels locals Pujadas i Bargalló .