L’hora de guanyar també a casa

CE NOIA FREIXENET – CP TARADELL

Jornada 4 Ok Lliga – Dissabte 17 d’Octubre (19.30h)

El Noia Freixenet rep aquest dissabte al Pavelló Municipal de Torrelavit el Club Patí Taradell en la quarta jornada de l’OK Lliga.

Després del convincent triomf a Igualada, els de Ferran López buscaran la primera victòria com a locals per confirmar que s’han refet del mal inici de campionat.

Si haver començat l’OK Lliga amb dues derrotes havia generat cap temptació d’encendre el llum d’alarma al voltant del Noia Freixenet, aquest va quedar apagat dissabte passat amb el triomf per 3-7 a Igualada, on l’equip sadurninenc no només va estrenar el compte de punts sinó que ho va fer mostrant prestacions molt convincents: es va sobreposar a dos avantatges dels arlequinats, va capgirar el marcador amb dos gols en un moment clau com l’últim minut de la primera part, i va ser clarament superior en la segona per augmentar distàncies fins a la golejada.

Per confirmar que el Noia d’enguany és el de Les Comes i no el que va perdre a Reus i amb el Lleida, toca ara aconseguir la primera victòria com a local a Torrelavit aquest dissabte davant del Club Patí Taradell. Fer-ho significaria equilibrar el balanç de victòries i derrotes i afrontar el repte que sempre suposa visitar el Palau Blaugrana en línia ascendent i amb el cinquanta per cent dels punts jugats al sarró.

Com tots els compromisos que els de Ferran López hauran d’afrontar al pavelló de Torrelavit mentre estiguin en curs les obres de millora del Pavelló Olímpic de l’Ateneu, el partit serà d’accés restringit degut a les limitacions i prevencions a les quals obliga la Covid-19. Els socis i seguidors del Noia Freixenet podran seguir el partit en directe a través d’okligatv.com, de la retransmissió de Ràdio Sant Sadurní i del twitter del club.

El Taradell vol ser competitiu també a fora

El Club Patí Taradell arriba a aquesta quarta jornada amb un punt més que el Noia Freixenet fruit d’haver sumat en els dos partits que ha jugat al seu pavelló del Pujoló, on va vèncer al Lloret (3-2) en la jornada inicial i va empatar dissabte passat amb el Vendrell (1-1). En l’únic desplaçament que han fet fins ara, els osonencs van ser àmpliament golejats a Riazor pel Liceo (15-1), un resultat que de ben segur motivarà el Taradell a afrontar la visita al Noia amb l’objectiu de millorar la seva imatge fora de casa i demostrar-se a si mateix que també pot ser competitiu com a visitant.

L’equip que dirigeix Ferran Moreno compta amb jugadors de llarga experiència com Marçal Casadevall, Dani Rodríguez i el porter Albert Dalmau, altres de menys edat però igualment madurs com Víctor Crespo, Marc Soler, Albert Benito i Xavi Soler, i joves disposats a aprofitar els minuts que puguin tenir a la pista per créixer.

Els cinc gols que han fet els taradellencs en les tres primeres jornades se’ls reparteixen Marc Soler, que n’ha fet dos, Dani Rodríguez, Víctor Crespo i Marçal Casadevall, amb un cada un. Pel que fa al Noia Freixenet, que amb dotze dianes és el quart equip més golejador d’aquest inici de lliga, el rànquing l’encapçala Xavi Costa amb cinc gols, seguit de Roc Pujadas amb tres, Adrià Ballart amb dos, i Aleix Esteller i Jordi Ferrer, autors d’un gol cada un.

L’únic precedent d’un Noia Freixenet-Taradell a l’OK Lliga és de la temporada passada, quan els osonencs van jugar per primer cop a la màxima categoria. El triomf es va quedar a l’Ateneu per 6-1 en un partit que, com ara, també va correspondre a la quarta jornada. En la segona volta, el Noia va repetir triomf imposant-se al Pujoló per 1-3.