Líders d’una lliga més igualada

El Noia Freixenet B continua líder de Primera Nacional Catalana. En solitari. Però amb una lliga més igualada. I és que el Taradell va ser capaç de sorprendre el conjunt sadurninenc i de retallar distàncies a la classificació.

Una primera part sense gols va marcar els primers 25 minuts de partit. A la segona part, el Noia Freixenet va veure com, en 12 minuts, Marc i Xavier Soler feien pujar el 0-2 al marcador. Però el Noia Freixenet no va abaixar els braços.

Després d’una protestada desició arbitral on es va negar el llançament d’una falta directa a l’equip local, Xus Sola protagonitzar el primer gol del filial del Noia Freixenet.

Xavier Soler ampliava distàncies al 43 i, un minut més tard, Aragonès tornava a posar emoció al partit amb el 2-3, resultat amb el que s’arribaria al final.

NOIA FREIXENET B: Oriol Xaus, Xus Sola, Albert Carbó, Arnau Xaus i Arnau Ribas -cinc inicial- Arnau López, Roc Carbó, Xavi Aragonès.

CP TARADELL: Albert Dalmau, Xavier Soler, Albert Benito, Marçal Casadevall, Marc Soler -cinc inicial- Eduard Genís i Marc Nuri

GOLS: 0-1 Marc Soler (31), 0-2 Xavier Soler (37), 1-2 Xus Sola (39), 1-3 Xavier Soler (43) i 2-3 Xavier Aragonès (44)