Lluitant fins al final

El Noia Freixenet es queda a les portes de puntuar a La Corunya (4-3), amb gols d’Humberto Mendes, Jordi del Amor i Aleix Esteller. L’equip entrenat per Pere Varias ha plantat cara davant del segon classificat de l’Ok Lliga, el Liceo, i ha mantingut les esperances de sumar un punt fins als darrers instants del partit.

Després de 1.043 km de carretera i 10 hores de viatge, el Noia Freixenet arribava a aquest partit després d’estar més de dues setmanes apartat de la competició oficial i amb Arnau Xaus i Nil Roca acabats d’aterrar de Suïssa on havien jugat sis partits seguits a l’europeu sub20. Tot i això, el conjunt sadurninenc ha estat capaç d’avançar-se al marcador amb un gol d’Humberto Mendes al nou minuts de partit. Sis minuts més tard Coy -el màxim golejador de l’Ok Lliga- ha empatat el partit transformant una pena màxima. Però el Noia Freixenet no s’ha doblegat i una ràpida reacció ha permès a Jordi del Amor fer el segon gol del Noia Freixenet, resultat que s’ha mantingut fins a la mitja part.

Amb la represa del partit, Xus Fernández ha continuat  mostrant-se sòlid però la manca d’encert en les accions a jugada parada i l’efectivitat de Toni Pérez (x2) i, altre cop, Marc Coy no només ha permès al conjunt gallec empatar el partit -Esteller havia fet el tercer del Noia Freixenet-, sinó també capgirar el resultat. Tot i el resultat advers, els de la Capital del Cava han intentat esgarrepar un punt fins al final, però sense encert cara a porteria.

Això només és el principi

Aquest ha estat el primer dels set partits que el Noia Freixenet ha de jugar en 26 dies. Un cop tornin a Sant Sadurní -després de més de 1.000 km de carretera- el Noia Freixenet ja haurà de pensar, sense descansar, en el partit de dissabte (19:30h) contra el Follonica italià. Dimarts que ve (21h) el Noia Freixenet rebrà al Barça Lassa i, dissabte 12 de novembre, al Moritz Vendrell (19:30h). Dimarts 15 de novembre arribarà el segon desplaçament del mes (Vic, 21h), seguit del partit a domicili contra l’ICG Software Lleida (diumenge 20, 12h) i del viatge a Itàlia (dissabte 26, 21h).