L’Ok Lliga 2019/20 comença a rodar a Lloret


[20.30h] LLORET VILA ESPORTIVA vs NOIA FREIXENET


El Noia Freixenet tancarà la primera jornada d’Ok Lliga al Municipal de Lloret de Mar.

Tot viatge comença amb un primer pas. L’equip de Sant Sadurní enceta una nova temporada a l’elit de l’hoquei estatal i europeu desplaçant-se a la pista del CH Lloret. Una temporada que estarà marcada per la participació per segona temporada consecutiva a la màxima competició europea i la recuperació del Play Off a la domèstica.

El rival d’aquest primer partit és el Lloret d’Oriol Perarnau, equip que va marcar el tall de la salvació la temporada passada. Els de la Costa Brava han patit les baixes del francès Antoine Leberre (Vic) i Javier Patau i Joan Gelmà (Palafrugell) i compten amb l’alta de Marc Gómez procedent del Girona.

Per la seva banda Pere Varias s’estrena a l’Ok Lliga amb les incorporacions de Jordi Ferrer (Vendrell) i Pol Manrubia (Voltregà) que supliran les baixes d’Humberto Mendes (Girona), Marc Grau (Liceo) i Edu Fernández (Sant Just). Els sadurninencs buscaran començar en bon peu una temporada carregada de reptes i il·lusions, que de ben segur ens tornarà a deixar grans nits d’hoquei tant a l’Olímpic com a fora.

Álvaro de la Hera i David Cantos seran els encarregats de xiular el partit que tindrà lloc a les 20.30h i es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Sadurní i per OK Liga TV, que aquest any oferirà tots els partits en obert.


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com