L’Olímpic de l’Ateneu acollirà “El partit de les estrelles” per acomiadar el 2023

El projecte està organitzat per la Federació Catalana de Patinatge, amb el suport de la Asociación Nacional de Hockey Patines (ACHP) i amb la col·laboració del CE Noia Freixenet, l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, la SGEAF i TV3-Esport3.

El proper 30 de desembre de 2023, al Pavelló Olímpic l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia, teniu una cita amb l’hoquei patins català. Celebrarem una gran jornada de promoció d’aquesta disciplina amb l’objectiu d’apropar els jugadors de la nostra base als jugadors de màxim nivell.

Per això, hem organitzat el PARTIT DE LES ESTRELLES que enfrontarà a la Selecció Catalana (dirigida per Jordi Camps i Josep Maria Barberà) contra l’All Stars. Una oportunitat única per veure als nostres ídols i professionals de l’hoquei patins, de ben a prop.

Però, i qui seran “les estrelles”?

Els participants d’aquest partit seran jugadors de primer nivell que encara no estan escollits. Per fer aquesta selecció tindrem en compte tres opinions: els equips de la “Parlem OK Liga”, l’opinió dels periodistes especialitzats i també els vots del públic (votació popular).

Un cop aquests dos primers proposin jugadors, el públic s’encarregarà de votar a través dels comptes d’instagram de la FCP i de la ACHP. Entre el 2 i 15 de desembre podran donar “un m’agrada” a les fotografies de cada jugador (els 20 jugadors més votats seran els escollits pel públic i aquesta votació ponderarà un 40% del total). El públic també tindrà l’oportunitat de votar i escollir els dos entrenadors que s’encarregaran de la direcció de l’equip All Stars.

Torneig 3×3 i zona lúdica

A banda del gran partit, la jornada començarà a les 15h de la tarda amb un torneig 3×3 on hi participaran diversos equips de base (benjamins, alevins i infantils) i amb la particularitat que els jugadors seleccionats pel gran partit, els faran d’entrenadors i els donaran suport durant aquest torneig. En acabat, els equips participants rebran un petit obsequi.

A més, els participants tindran l’oportunitat de gaudir d’un espai lúdic i participatiu on es podrà practicar i mesurar la velocitat del seu xut, també interactuar i aprendre amb els seus ídols. I per a rematar, podran fer-se fotografies amb ells i endur-se una impressió signada al moment.

Teniu algun equip interessat en participar?

IMPORTANT: La FCP i la ACHP convoquem una reunió informativa telemàtica de 30 minuts, per explicar en detall els objectius i detalls de l’esdeveniment el proper dijous 23 de novembre a les 20:30h. Els clubs interessats podeu enviar un correu electrònic a h- patins@fecapa.cat abans de les 18h del dijous i automàticament rebreu l’enllaç a la reunió.

Foto: Federació Catalana de Patinatge

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com