L’Olímpic de l’Ateneu acollirà el Reus Deportiu – Viareggio de Lliga Europea

Es tracta del partit de la primera jornada de la màxima competició europea que va ser suspès perquè l’equip italià va tenir problemes amb el vol que l’havia de portar a Catalunya. Els socis i les sòcies del Noia Freixenet i del Club tarragoní tindran l’entrada lliure i la general serà de 3€.

El Comitè Europeu (CERS) va fixar el partit suspès el 4 de novembre per aquest dissabte 30 de desembre. Els reusencs, que han de complir un partit de sanció com a mínim a 70 km del Palau d’Esports, no podran disputar-lo a la pista de l’Igualada HC com havien previst en un inici ja que el Municipal de Les Comes estarà ocupat per un esdeveniment.

Finalment, el Club del Baix Camp va fer oficial divendres passat que el partit tindrà lloc a l’Olímpic de l’Ateneu a partir de les 20h. Serà una bona oportunitat pels aficionats sadurninencs per veure aquest partit de Lliga Europea entre dos grans equips. En un comunicat oficial, la presidenta de l’entitat reusenca, Monica Balsells, ha volgut agrair “la cessió de la pista al Noia Freixenet, ja que en aquestes dates és molt difícil trobar una pista on jugar“.

El partit també es podrà seguir en directe mitjançant el canal de YouTube del Reus.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com