Luis Gil: un any més sota els pals de l’Olímpic

El porter del Noia Freixenet, Luis Gil, continuarà defensant la porteria del club sadurninenc una temporada més.

Aquesta renovació se suma a la incorporació d’Oriol Xaus com a segon porter, de Pere Varias com a entrenador i de la renovació de Borja Ferrer.

Luis Gil ja es va formar a les categories base del club de la Capital del Cava i, com a porter del primer equip, ha guanyat la Copa del Rei d’Igualada (2008), la Copa de la CERS de Forte dei Marmi (2014) i la Copa Continental contra el FC Barcelona (2014).

Abans de tornar al Noia Freixenet, Luis Gil havia estat els tres últims anys jugant al CP Vilanova, on al 2011 va proclamar-se subcampió de la Copa de la CERS.

En declaracions als mitjans oficials del Club, Gil recorda que el partit de dissabte va ser més que una final i remarca que, en un dia com aquest, “no esperava menys de l’afició, que ens va ajudar en tot moment”.

De cara a la temporada que ve, el porter sadurninenc espera disfrutar i gaudir d’una bona temporada, de les noves idees que aporti Pere Varias i, de continuar comptant amb el suport de la mateixa afició que dissabte passat.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com