Martí Zapater finalitza la seva etapa al Noia Freixenet

El porter Martí Zapater acabarà, el proper mes de juny, la seva etapa de quatre temporades defensant la porteria del Club Esportiu Noia Freixenet. Al llarg d’aquests anys, Zapater s’ha classificat per les quatre Copa del Rei previstes, ha disputat els quarts de final de la Lliga Europea de la temporada 2018/19 i les Supercopes d’Espanya del 2018 i del 2020.

En declaracions als mitjans oficials del Club, s’ha mostrat “molt content d’aquests quatre anys al Noia Freixenet, només tinc paraules d’agraïment al club” i “i a tots els meus companys i entrenadors que he tingut”, un reconeixement a l’entitat sadurninenca per haver-li “donat l’oportunitat de poder estar a l’Ok Lliga, de poder gaudir-la” 

A més, també fa una crida perquè “aquest dissabte vingui la màxima gent a l’Ateneu per acomiadar l’equip, ja que aquesta ha estat una temporada molt estranya i ens agradaria que estigués el Pavelló ple”.

Foto: Eva Pedrola / Noia Freixenet

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com